Hop til indholdet.

Elcykel Demo Dag 14. Marts 2017 hos Cykelexperten.dk

Elcykel Demo Dag. De tyske giganter kommer til Cykelexperten.dk Megastore tirsdag d. 14 Marts 2017. Kalkhoff og Focus kommer med deres demobus og har over 20 cykler med. Så kom ned og prøvekør, samt få en snak om “din nye El cykel”.

Cykelexperten.dk MEGASTORE
Slotsherrensvej 103

2720  Vanløse

Hele ugen sætter vi derfor ekstra fokus på EL-Cykler. Du vil derfor finde ekstra gode tilbud i vores 1500m2 store MEGASTORE, hvor vi altid har 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.


De ELCykler vi forventer bussen har med er følgende! 

Focus Bold2 29”Kalkhoff Sahel Compact I8Kalkhoff Pro Connect I10
Focus Jam2 Pro Plus 27”Kalkhoff Pro Connect I8 PremKalkhoff Agattu I7R HS
Focus Jam2 Factory Plus 27”Kalkhoff Select S8RKalkhoff Select S8 DI2
Kalkhoff Agattu B7RKalkhoff Pro Connect B10Kalkhoff Select XXL I8R
Kalkhoff TR Integrale I10
Sammenlignet med tog og bil, har el-cyklen mange fordele. Af disse fordele, er to af dem helt centrale – dels er der en økonomisk gevinst at indhente og dels skåner man miljøet. Ydermere er den personlige belønning heraf solid god motion – og den er faktisk god nok – man får i den grad også motion af at benytte el-cyklen, selvom flere vil mene det modsatte. Konkret siges der, at el-cyklen er snyd. Dette modsiger cykeleksperter med følgende argumentation.

»Hvem er det som snydes til sidst? Er det den almindelige cyklist man ovehaler på cykelstien, eller bilisten som bliver ladt tilbage på vejen fordi der kø.”

ElCykel Demo Dag med Focus ELCykel - Kom og test
ElCykel Demo Dag med Kalkhoff ELCykel - Kom og prøv
ElCykel Demo Dag med kæmpe bus fra Tyskland - Kom og prøv
ElCykel Demo Dag med kæmpe bus fra Tyskland - Kom og test