6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Skoovertræk


Her finder du vores store udvalg af skoovertræk til cykling. Her er modeller fra alle de store producenter som Alé, Assos og GripGrab så du er garanteret høj kvalitet uanset hvilke produkter du har kig på. Skoovertræk kan fås i masser af forskellige udgaver og prislejer, alt efter hvad du har brug for og hvilke forhold du skal køre under. Se det samlede udvalg her på siden, hvor du også kan sortere for størrelser, farve, formål osv. 

Skoovertræk mod vind og vejr


Skoovertræk til cykling har til formål at holde dine fødder tørre og varme når vejret er dårligt. Nogle bruger dog også skoovertræk til at forbedre aerodynamikken på cyklen, eksempelvis til konkurrence eller længere træningsture. Skoovertræk holder vind, vand og snavs fra dine sko, så du med et par gode vintersokker kan holde varmen på selv de koldeste dage. Cykelsko overtræk fås i masser af forskellige udgaver, og nogle modeller har mere fokus på nogle faktorer end andre. Eksempelvis er mange skoovertræk designet til at holde vinden væk, men er ikke nødvendigvis vandtætte. Andre skoovertræk er til gengæld fuldt vandtætte, men har ikke så meget isolering på indersiden. De absolutte topmodeller blander alle de bedste egenskaber, men ligger også ofte i den højere prisende.


Størstedelen af de største producenter af cykeltøj har skoovertræk i sortimentet. Hos Cykelexperten.dk finder du skovertræk til cykelsko fra Alé, Assos og populære danske GripGrab. Her er du garanteret top kvalitet uanset hvilke modeller du har kig på, og med et væld af forskellige modeller er der noget for ethvert behov. For det første bør du finde ud af hvad dit behov egentlig er. Kører du primært om sommeren men vil undgå våde fødder på din træning? Så bør du måske ikke sigte efter de allervarmeste modeller, med både vandafvisende overflade og isolering på indersiden. Og omvendt, hvis du primært søger skoovertræk til om vinteren, bør du ikke sigte efter de tynde modeller der kun har til formål at holde din fødder tørre. Her har vil du nemlig mangle en smule isolering til at holde varmen.


Når du skal vælge skoovertræk skal du desuden være opmærksom på størrelsen. Stort set ingen skoovertræk bliver lavet som one-size,  da de, hvis de er for elastiske, ikke slutter tæt nok om skoene. De fleste producenter har dog en anbefalet skostørrelse til de enkelte størrelser af skoovertræk, så du kan ramme den helt rigtige model selvom du køber online. Desuden kan det variere hvordan de forskellige modeller tages af og på, men efter et par forsøg burde du have fuldstændig styr på dette. Har du spørgsmål til vores udvalg af cykelsko overtræk er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar med en hjælpende hånd. Derudover er du altid velkommen i vores Megastore i Vanløse, hvor du altid kan se og prøve vores store udvalg af cykeltilbehør.