6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

365 dages fuld returret


Vi tilbyder 365 dages fuld returret såfremt produktet er ubrugt, i ubrudt emballage og ved fremvisning af original kvittering.

Julen 2020


Du kan rolig bestille din Julegave hos Cykelexperten.dk her i December. Vi leverer alt inden jul, ved forudsætning at det er lagerførte varer. Varer tilbehør og cykeldele sendes med PostDanmark, og cykler leveres med egen chauffør eller Danske Fragtmænd. Den normale leveringstid er 2 til 10 dage på cykler og 2-5 dage til tilbehør. Såfremt vi er i de mindste problemer for at kunne levere din julegave, hører du selvfølgelig fra os straks!

Frist for bestilling
Julegaver anbefaler vi senest bestilles d. 19 december. Her kan vi, PostDanmark og Danske fragtmænd overholde levering inden jul på lagerførte varer. Samtidig råder vi til at man vælger forsendelsen (Uden Omdeling) så du (modtager) kan hente pakken på posthuset, som de fleste steder har åbent helt til d. 24. december.

Postnords sidste omdeling af pakker og breve er monsdag den 23. december og leverer altså pakkeglæde til både store og små helt frem til jul

Vi har levering af cykler til hele landet for bare kr. 199,- og altid mulighed for at afhente selv i MEGASTORE til 0,- kroner.

Her i juletiden er vi selvfølgelig ekstra opmærksomme på at levere din vare hurtigt, og informerer såfremt der bliver problemer med at få din ordre frem til jul!

Vores generelle salgs- og leveringsbetingelser nedenfor er også gældende i julen, og bemærk vi ALTID HAR 365 dages fuld returret. Det gælder også på julegaver!

365 Dages Fuld Returret

Vi tilbyder 365 dages fuld returret såfremt produktet er ubrugt, i ubrudt emballage og ved fremvisning af original kvittering.

God jul og godt nytår!
Med venlig hilsen Cykelexperten A/S.