6 ĂĄrs garanti pĂĄ cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner pĂĄ TrustPilot

365 dages fuld returret


Vi tilbyder 365 dages returret såfremt produktet er ubrugt, i ubrudt emballage og ved fremvisning af original kvittering. Rammerne er at efter køb må du håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå om varens egenskaber og den måde, som den fungerer på svarer til det forventede. Du kan sammenligne det med den måde du vil kunne afprøve de købte varer, som hvis du prøvede dem i en fysisk butik.

Er varen brugt mere end dette, er skadet eller bærer præg af at være synligt brugt? Så kan du forvente et afslag i den tilbage betaling af produktet du modtager. Således at du betaler en del af varens pris, hvis varen har mistet væsentligt værdi. Det er noget vi som forretning vurderer fra sag til sag.

Julen 2022


Du kan rolig bestille din Julegave hos Cykelexperten.dk her i December. Vi leverer alt inden jul, ved forudsætning at det er lagerførte varer. Varer tilbehør og cykeldele sendes med PostDanmark, og cykler leveres med egen chauffør eller Danske Fragtmænd. Den normale leveringstid er 5 til 6 dage på cykler og 1-3 dage til tilbehør. Såfremt vi er i de mindste problemer for at kunne levere din julegave, hører du selvfølgelig fra os straks!

Frist for bestilling (Tilbehør)
Julegaver anbefaler vi senest bestilles d. 20 december. Her kan vi og PostDanmark overholde levering inden jul på lagerførte varer. Samtidig råder vi til at man vælger forsendelsen (Uden Omdeling) så du (modtager) kan hente pakken på posthuset, som de fleste steder har åbent helt til d. 24. december.

Frist for bestilling (Cykler)
Julegaver anbefaler vi senest bestilles d. 17 december. Her kan vi og Danske fragtmænd overholde levering inden jul pĂĄ lagerførte varer. 


Postnord og Danske Fragtmænds sidste omdeling er fredag den 23. december og leverer altså pakkeglæde til både store og små helt frem til jul

Vi har levering af cykler til hele landet for bare kr. 249,- pr. cykel og altid mulighed for at afhente selv i MEGASTORE til 0,- kroner.

Her i juletiden er vi selvfølgelig ekstra opmærksomme på at levere din vare hurtigt, og informerer såfremt der bliver problemer med at få din ordre frem til jul!

Vores generelle salgs- og leveringsbetingelser nedenfor er også gældende i julen, og bemærk vi ALTID HAR 365 dages fuld returret. Det gælder også på julegaver!

365 Dages Fuld Returret

Vi tilbyder 365 dages fuld returret sĂĄfremt produktet er ubrugt, i ubrudt emballage og ved fremvisning af original kvittering.

God jul og godt nytĂĄr!
Med venlig hilsen Cykelexperten A/S.