6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Powerbar

Powerbar

Powerbar virksomheden blev skabt i 1983 af marathon deltager Brian Maxwell, der kollapsede kort før mål. Han manglede et produkt der kunne hjælpe ham selv og folk med at stå distancen. Powerbar er idag det førende mærke indefor sportsernæring og hos Cykelexperten.dk finder du er nøje udvalgt sortiment af deres energibar, energidrik og gel produkter, så DU kan stå distancen…

Et velkendt og pålideligt brand, der deler en passion for at skabe brændstof til atleter og dem, der træner. Powerbar har høstet respekt fra offentligheden, og der er få brands, der kan konkurrere med deres renommé i fitnessuniverset. 

Vi anbefaler deres Elektrolyt Tabs fremfor enhver anden elektrolyt. De indeholder natriumchlorid, kalium, magnesium og calcium, og vel at mærke ingen sukker. Det unikke ved Powerbar frem for eksempel High5 Zero tabletter er smagen, tørstslukker effekten. 

Du vil altid finde gode tilbud og billige priser på energi hos Cykelexperten.dk og inden for hvert brand fører vi kun det bedste af det bedste – typisk det vi selv kører med.