6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
Scott

Scott

Scott er et mærke der om noget har været fast besluttet på at revolutionere sports teknologi gennem gradvise forbedringer, så er det Scott. Scott er ligeså fokuseret på Race som MTB, og de står aldrig stille og producerer i dag det bedste af det bedste inden for Mountainbikes og Racercykler. Scott er innovativt mærke indenfor cykelsporten, med en lang historie bag sig.

Scott Cykler og Udstyr


Efterhånden som Scotts produkter udvides længere og længere ind i beslægtede sportsgrene, er firmaets vedholdende kreative drivkraft blev mere og mere indlysende.

Deres første produkt kom på gaden i 1958, det var skisports udstyr de havde specialiseret sig i. Først i 1986 kom de med deres første cykel, en Mountainbike, så har de lagt på deres historie siden. I dag står de for TOP KVALITET inden for alt de laver. Ligeledes et prisniveau derefter, men altid alle pengene værd.

Hos Cykelexperten.dk fører vi Scott Mountainbikes, Scott Racercykler og ligeledes hverdagscykler og el-cykler. Foruden de mange cykeltyper kan vi også bryste os af et kæmpe udvalg af Scott tilbehør, herunder hjelme, sko og cykelbriller.