6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelholdere til bil


Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykelholdere. Vi har cykelholdere til bil i et væld af forskellige størrelser, så dit behov er dækket næsten uanset hvor mange cykler og hvilke det drejer sig om. Du kan også vælge cykelholder til bil uden træk til mindre biler og mikrobiler. 

Med et cykelstativ, kan du nemt og hurtigt tage din cykel med rundt i Danmark og resten af verden.Cykelholdere i høj kvalitet fra de bedste producenter

Vores sortiment af holdere til cykler er nøje udvalgt blandt en række af de bedste leverandører. Produkterne tæller Buzzrack cykelholdere, Thule cykelholdere og Twinnyload cykelholdere, så du er sikret høj kvalitet og god funktionalitet uanset dit behov. De forskellige cykelholdere har forskellige lasteformål - helt op til 30kg. 

Nogle holdere kan tage en enkelt cykel, mens andre kan tage to eller tre og op til 4. På den måde kan du nemt få din mountainbike, racercykel eller elcykel med på campingferien eller turen. 

Mange af cykelholderne i vores udvalg har lette at folde sammen og optager minimal plads, når de ikke er i brug. 

Desuden kan der være forskel i hvordan de enkelte cykelholdere monteres på bilen. I vores udvalg finder du både cykelholdere til 2 cykler, cykelholdere til 4 cykler og cykelholdere der bare tager én cykel. 

Alle modellerne er fra kendte og populære producenter så du er garanteret høj kvalitet og god sikring af dine cykler, uanset hvilket cykelstativ du vælger. Cykelholderne er godkendte til kørsel, så du slipper for at bekymrer dig på turen.

Stort udvalg af adaptere til cykelholder

I vores sortiment af cykelstativer til bil finder du også adaptere. De er med til at gøre påsætningen af cyklen lettere og mere sikker. En adapter til cykelholder bruges særligt på en cykel, der ikke har en tværstang, som kan fæstnes på cykelholderen. 

Hvilken cykelholder skal jeg vælge?

Først bør du gøre dig det klart, hvor mange cykler, du har planer om at fragte ad gangen. Mange af cykelholderne på markedet i dag er designet med enkelte pladser til de enkelte cykler, og der kan derfor ikke lige klemmes en ekstra cykel op på holdere. 

Vælg derfor en cykelholder til bilen med minimum det antal pladser du almindeligvis har brug for. Desuden kan der være forskelle i den vægt de enkelte holdere kan klare. 

De mest almindelige cykelholdere er cykelholdere til 2 cykler eller cykelholdere til 4 cykler. De forskellige cykelstativer kan tage sig ret forskelligt ud, men fælles for de fleste er det, at din bil skal have et anhængertræk før de kan monteres. 

Et cykelstativ til 4 cykler fylder en del, men er det perfekte redskab hvis hele familien skal medbringe cykler på ferien. De fleste cykelholdere er lette at sætte op, og cyklerne står sikkert fastspændt på alle modellerne. 

Du kan også få helt simple cykelholdere til én cykel, der hurtig kan foldes ud over anhængertrækket. Denne cykelholder kan grundet den mindre størrelse opbevares i bilens bagagerum under kørsel.

Cykelholder til elcykler

Har du med elcykler at gøre, som er markant tungere end en almindeligvis, skal du i hvert fald sikre dig at din holder kan klare det. Tag eventuelt et kig på vores specifikke cykelholdere til elcykler.

Hvordan monterer jeg cykelholder på bil?

Langt de fleste cykelholdere monteres på anhængertrækket bagerst på bilen. Montering er simpel og klares på få sekunder. Har du bil uden anhængertræk er heldet dog ikke ude. 

Den populære Beetle-model fra Buzzrack monteres uden anhængertræk på den bagerste del af bilen. Denne løsning er særligt populær på mikrobiler eller mindre modeller, hvor anhængertræk ikke altid er en mulighed.Køb cykelholder til bil hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille dit nye cykelstativ til bilen hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores cykelstativer er du altid velkommen til at sende os en mail eller give os et kald på telefon. Vi har altid cykelholdere på lager i Megastore i Vanløse, hvis du vil forbi og have et kig.

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk