6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Syncros

Syncros

Syncroser en Schweizisk producent af high-end komponenter og tilbehør til cykler. Brandet er ejet af cykelproducenten Scott, der producerer nogle af verdens bedste racere, mountainbikes og elcykler.

Syncross har sammen med Scott været en fast del af de professionelle cykelfelter i mange år, og leverer samtidig produkter til både den seriøse cykelrytter og den daglige pendler. Sammen med Scott har virksomheden været sponsor for det australske Mitchelton-Scott hold i en længere årrække. Undervejs har samarbejdet udmøntet sig mange af de allerstørste sejre i sporten. 

Et bredt sortiment 

I virksomhedens sortiment finder du alt fra sadler, sadelpinde, styr og greb, til værktøj, pumper, flasker og sadeltasker. På mange af Scotts cykelmodeller er Syncros-komponenterne allerede monteret på cyklen – oftest i form af sadel, styr og hjul.

Hos Cykelexperten.dk finder du en række af virksomhedens mest populære produkter. Her på siden kan du set det aktuelle sortiment, og følge med i hvilke produkter der er på tilbud hvornår.