6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Bagagebærer og frontlad til cykler


Her finder du et udsnit af de bagagebærere vi fører. En bagagebærer til cykel er en nem måde at få lidt ekstra opbevaringsplads på. Den monteres enten på cyklens bagparti, direkte på sadelpinden eller foran som frontlad. Vær opmærksom på at ikke alle bagagebærere kan monteres på alle cykler. Er du i tvivl, så kontakt os endelig.

 Bagagebærer til cykel

En bagagebærer giver dig mulighed for at medbringe lidt ekstra bagage på cyklen, uden at du behøver en stor, tung rygsæk bagpå. Bagagebæreren monteres almindeligvis bagpå cyklen, og i enkelte tilfælde foran som et frontlad. En bagebærer kan indtage mange former, og kommer ofte i flere forskellige farvekombinationer. Hos Cykelexperten.dk er du sikret høj kvalitet, uanset hvilket produkt du vælger. Størstedelen af vores bagagebærere er i aluminium, så de både er lette og kan håndtere tung last.
En god bagagebærer til montering bagerst på cyklen kan almindeligvis bære 25 kg eller mere. Du har altså plads til stort set alt du har brug for, uden at skulle tænke på overbelastning. Bagagebæreren kan også fungere som udgangspunkt for montering af andet tilbehør. F.eks. benytter mange den til montering af en bagkurv eller en barnestol. Vores fastmonterede bagagebærere kan monteres med stort set alle kurve, og langt de fleste barnestole til bagmontering. Du kan også næsten altid montere sidetasker på bagagebæreren. 
Har din cykel ikke beslag til montering af en fast bagagebærer, kan en svævende én af slagsen være en mulighed. Denne type monteres direkte på sadelpinden af din cykel, og 'svæver' bagud herfra. Disse bagagebærere kan oftest håndtere omkring 10 kg og benyttes tit på racercykler og mountainbikes.

Det hedder ikke bagagebæger

Mange tror fejlagtigt at det hedder et bagagebæger. Det er selvfølgelig forkert, for det er ikke et bæger - som en kop. Det bær bagagen og derfor hedder det bagagebære og ikke bagagebæger.

Frontlad til cykel

En bagagebærer til montering forrest på cyklen kaldes for et frontlad. Et frontlad har som udgangspunkt samme funktion men er ofte bredere, og nogle gange med kanter, så du har plads til selv de helt store tasker. Vores frontlad er ligeledes i aluminium og kan bære forholdsvist tunge elementer. Det er ikke alle cykler der kan monteres med et frontlad, giv os endelig et kald hvis du er i tvivl.  Et frontlad giver din cykel et klassisk look, og giver dig et godt overblik over den last du medbringer på cyklen. Mange installerer på deres lad også en række elastikker eller spænder, der holder de medbragte elementer fast under kørslen.

Har du spørgsmål til bagagebærer eller frontlad er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Besøg os også gerne i Megastore, hvor vi har åbent alle ugens dage.