6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Bagagebærer og frontlad til cykler


En bagagebærer til cyklen, er en nem måde at få lidt ekstra opbevaringsplads på. 

Den kan monteres enten på cyklens bagparti, direkte på sadelpinden eller foran som frontlad

Find den perfekte bagagebærer til din cykel her

På udkig efter en bagagebærer, der kan gøre din cykeltur mere praktisk?

En bagagebærer er den ideelle løsning til at transportere ekstra bagage på din cykel, uden at tyngden skal bæres på din ryg.

Bagagebæreren, som normalt monteres bagpå cyklen, men i visse tilfælde også foran som frontlad, giver dig mulighed for at have alt nødvendigt lige ved hånden.

Her hos Cykelexperten.dk kan du finde bagagebærere i mange forskellige former.

Alle vores bagagebærer er af høj kvalitet, og flertallet er lavet af let, men stærk aluminium, der er designet til at kunne bære tung last.

Med en robust bagagebærer monteret bag på din cykel, kan du nemt transportere op til 25 kg eller mere.

Bagagebæreren er ikke kun nyttig til opbevaring af dine ting, men fungerer også som basis for montering af ekstra cykeltilbehør, som for eksempel en bagkurv eller en barnestol.

De fleste af vores fastmonteret bagagebærere, er kompatible med de fleste kurve og barnestole designet til bagmontering, samt sidetasker.

Hvis din cykel ikke har beslag til montering af en fast bagagebærer, er en svævende bagagebærer en alternativ løsning. Denne type bagagebærer monteres direkte på cyklens sadelpind og 'svæver' bagud.

Et svævende bagagebærer er ofte anvendt på racercykler og MTB, og kan typisk holde til omkring 10 kg.

Med en bagagebærer fra Cykelexperten.dk, bliver din cykeltur ikke bare mere komfortabel, den bliver også meget mere praktisk.

 

Frontlad Cykel

Et frontlad er en bagagebærer, der monteres forrest på cyklen og tilbyder ekstra opbevaringsplads.

Frontladet har samme grundlæggende funktion som en bagagebærer, men det er ofte bredere og kan have kanter, hvilket giver dig mulighed for at transportere selv de største tasker.

Vores frontlad er fremstillet af holdbart aluminium og er i stand til at bære tunge genstande.

Bemærk: Ikke alle cykler er kompatible med frontlad, så hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

Udover at være praktisk tilbyder et frontlad også en klassisk og stilfuld æstetik til din cykel. Samtidig med at du har mulighed for, at have fuldt overblik over den last du kører med.

Mange cyklister der anvender et frontlad, installerer også typisk elastikker eller spænder på ladet, for at sikre deres medbragte genstande er sikkert fastgjort under cykelturen.