6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Returnering, ombytning og reklamation af varerEr varen forkert / er den defekt/ har du fortrudt?

Der kan være mange årsager til du ønsker en ombytning, returnering, kompensation eller andet.

▷ Vi kan have pakket forkert
▷ Varen kan være defekt
▷ Du kan have bestilt forkert
▷ Varen kan være for lille/for stor eller bare forkert!
▷ Bemærk: Kontakt os for returnering af cykler - da disse ikke skal sendes retur med Postnord.

Du kan altid ringe til os på tlf. +45 7230 1817 eller skrive på email webshop@cykelexperten.dk for at få løst problemet hvis kommunikation er påkrævet!


Returblanket

Vi tilbyder 365 dages returret såfremt produktet er ubrugt, i ubrudt emballage og at du har kvittering. Vi tilbyder at du kan downloade og købe en PostNord returlabel her hos os.  Er varen skadet eller bærer den præg af brug? Så mister du ikke din fortrydelsesret. Men du skal måske betale en del af varens pris, hvis varen har mistet værdi, fordi du har brugt den.

Returblanket : Ombytning - Fortrydelse m.v. (39 kr.)


Returblanket : Reklamation - Garanti

Bemærk: Du kan altid indlevere dine varer i MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse. Vi kan dog ikke garantere at vi laver behandlingen af din sag på stedet. For at lette ekspeditionen, venligst udfyld og bring blanketten for Ombytning - Fortrydelse eller Reklamation med.

Benyttelse af egen fragtaftalte: Ønsker du at sende retur på egen fragtaftale, via arbejde eller andet er det ok. Blot bemærk at vi ikke betaler denne fragt retur (såfremt du skal have fragtprisen refunderet). Husk altid at forsendelse til os skal være erhvervslevering. Vi afhenter ikke forsendelse sendt til pakkeshop, pakkebokse og så videre. 


Bemærk

Med mindre andet er angivet betaler vi som udgangspunkt pengene retur til kortet der er købt fra. Det sker når vi har modtaget og behandlet returneringen! 

Ved ombytning: Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse eller vare. Så gå ind og bestil varen med det samme. Så sikrer du dig, at den ønskede størrelse ikke er udsolgt, og prisen ikke har ændret sig. Pengene kommer retur for den indsendte vare når vi har behandlet sagen.

Ved forkerte varer: Har vi leveret forkerte varer, er den rigtige vare med al sandsynlighed stadig på lager, også selvom hjemmesiden siger andet. Vi sender dig den rigtige vare, og fragten for indsendelse betales også retur.


Gavekort

Hvis den returnerede vare ikke op til vores forventninger i forhold til almindelig stand og behandling. Så tilbagebetaler vi pengene på et tilgodevis til brug på Webshop eller i MEGASTORE, Vanløse.