6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Barnesæde til cykel


Et barnesæde til din cykel er et fantastisk redskab, hvis du gerne vil have dine børn med ud at cykle, både til transport og sjov. De fleste små børn elsker at cykle, fordi de får mulighed for at suse afsted gennem naturen og byen og se og opleve en masse nye ting. 

En cykelstol monteres almindeligvis på cyklens bagparti og har plads til ét barn ad gangen, men mange barnesæder til cykel kan også monteres foran.

Der findes forskellige stole med forskellige kapaciteter. Se det samlede udvalg af gode barnesæder til cykler hos Cykelexperten.Cykelstol til baby

Måske er det første gang du skal ud at cykle med din baby, og du er derfor usikker på, hvad forskellen på de forskellige barnecykelstole er, og hvordan du vælger den bedste. Eller måske er du på udkig efter et barnesæde i bedre kvalitet end den du har nu.

Hos Cykelexperten finder du barnesæder i et væld af forskellige udgaver, farver og typer. Vi har gjort vores bedste for at indsnævre sortimentet, så det bliver lettere for dig at finde lige netop det cykelsæde, som matcher dine behov. 

Vores produkter er nøje udvalgt fra en række af markedets stærkeste producenter som Yepp og Bobike, så du er sikret høj kvalitet og god funktionalitet i mange år fremover. 

Barnecykelstolene findes oftest med en række forskellige farvemuligheder, så du altid finder en stol der matcher din cykel og det look du ønsker. Størstedelen af stolene kan hurtigt på- og afmonteres med en række smart beslag, så du ikke er tvunget til at lade barnesædet sidde på cyklen, hvis du en dag ikke skal bruge den. 

Montering af barnesæde til cykel

Det er heldigvis ikke svært at montere et barnesæde til din cykel. En barnecykelstol til montering bag på cyklen monteres enten på cyklens bagagebærer eller direkte på stellet med det medfølgende beslag. Almindeligvis kan en børnecykelstol benyttes af børn mellem 9 måneder og 6 år, eller hvad der svarer til op til 22 kg. 

Retningslinjerne er vejledende og kan naturligvis variere fra barn til barn. 

Det vigtigste er, at du følger monteringsvejledningen til punkt og prikke fra den pågældende producent, når du monterer dit barnesæde til cyklen. Følg alle fastspændingsvejledninger, fx afskærmning ved fodstøtterne, og at du altid sørger for, at barnet er fastspændt ordentligt til stolen. 

Tilbehør til cykelturen med dit barn

Udover et stærkt udvalg af barnesæder til cykler, rummer vores sortimentet også en masse tilbehør til de enkelte produkter. Et populært tilvalg er et regnslag til barnestolen, så denne - ved parkering i vådt vejr - ikke samler vand og derfor ikke er drivvåd når den skal benyttes igen. Desuden kan de enkelte monteringsbeslag også købes enkeltvis, så man f.eks. har mulighed for at benytte den samme cykelstol til flere cykler.

Og ingen cykeltur med dit barn uden en cykelhjelm. Mangler du en børnecykelhjelm har vi et stort udvalg af sikre cykelhjelme til børn i høj kvalitet. 

Barnesæde foran cyklen eller bagved?

Hos Cykelexperten anbefaler vi barnesæder som sidder bag på cyklen. Det gør vi, fordi de er de sikreste for barnet. Du er måske fristet til at købe en cykelstol som sættes foran cyklen, fordi du bedre kan holde øje med dit barn, og barnet får en bedre udsigt, hvilket er forståeligt. Dog er dit barn bedre sikret ved uheld, da barnet er placeret bag den voksne, og er desuden bedre beskyttet mod vind, regn og sne. 

Ofte kan et barnesæde til cykel også holde til større belastning, op til 22 kg, i modsætning til barnesæder som sidder foran. 

Du kan læse mere om cykelbarnestole og retningslinjerne hos Rådet for Sikkertrafik

Køb cykelstol hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille en god cykelstol til dit barn hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. Du kan altid finde et barnesæde på lager i Megastore i Vanløse, hvor vi alle ugens dage står klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt der matcher dine behov.

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores udvalg af barnesæder til cykler og tilbehør, er du altid velkommen til at sende os en mail eller give os et kald på telefon. 

Tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk