6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelstole og børnesæder til cykler


En cykelstol er et fantastisk redskab hvis du gerne vil have dine børn med ud at cykle, både til transport og sjov. En barnestol monteres almindeligvis på cyklens bagparti og har plads til ét barn ad gangen. Der findes forskellige stole med forskellige kapaciteter. Se det samlede udvalg af gode barnestole til cykler her på siden.

Alt i barnestole til cykler


Barnestole er at finde i et væld af forskellige udgaver, farver og typer. Hos Cykelexperten.dk har vi dog gjort vores bedste for at indsnævre sortimentet, så det bliver lettere for dig at finde lige netop det cykelsæde der matcher dine behov. Vores produkter er nøje udvalgt fra en række af markedets stærkeste producenter som Yepp og Bobike, så du er sikret høj kvalitet og god funktionalitet i mange år fremover. Barnestolene findes oftest med en række forskellige farvemuligheder, så du altid finder en stol der matcher din cykel og det look du ønsker. Størstedelen af stolene kan hurtigt på- og afmonteres med en række smart beslag, så du ikke er tvunget til at lade dem sidde på cyklen, hvis du en dag ikke skal bruge dem.

Montage af cykelstol

En cykelstol til montering bag på cyklen monteres enten på cyklens bagagebærer eller direkte på stellet med det medfølgende beslag. Almindeligvis kan en cykelstol benyttes af børn mellem 9 måneder og 6 år, eller hvad der svarer til op til 22 kg. 

Retningslinjerne er vejledende og kan naturligvis variere fra barn til barn.

Udover et stærkt udvalg af barnestole til cykler, rummer sortimentet også en masse tilbehør til de enkelte produkter. Et populært tilvalg er et regnslag til barnestolen, så denne - ved parkering i vådt vejr - ikke samler vand og derfor er drivvåd når den skal benyttes igen. Desuden kan de enkelte monteringsbeslag også købes enkeltvis, så man f.eks. har mulighed for at benytte den samme cykelstol til flere cykler.

Barnesæde til cykel

Har du spørgsmål til vores udvalg af barnesæder til cykler og tilbehør, er du altid velkommen til at sende os en mail eller give os et kald på telefon. Du kan altid finde et barnesæde på lager i Megastore i Vanløse, hvor vi alle ugens dage står klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt der matcher dine behov.