6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Hometrainer - Indendørs cykeltræning


Her på siden kan du opleve et stort udvalg af hometrainer og tilbehør

Du kan finde produkter fra alle de store mærker som: 

TacxWahoo og Elite!

Det sikrer, at du altid får produkter af allerhøjeste kvalitet, og med længst mulig holdbarhed. 

Hometrainer træning er perfekt til at holde din cykelform vedlige, særligt i vinterhalvåret.  

Og det bedste, ved det hele... Du kan både cykle hometrainer med: Racercykel, Mountainbike eller Gravel bike!

Oplev et stor udvalg af hometrainer og udstyr - Lige her! Alt i hometrainer: Også smart-trainers

Hos Cykelexperten er vores hjemmetrænere og tilbehør fra store mærker som WahooTacx og Elite. Alle hometrainer er med 'Direct Drive'. Det betyder at kassetten monteres direkte på trænere og at den dermed fungerer som stationært baghjul for din cykel. 

Hometrainer med Direct Drive giver større stabilitet når der trædes hårdt til. Du slipper altså for at slide dæk på dæk som det ellers var tilfældet på de klassiske hometrainere. 

Et alternativ til en Direct Drive hometrainer, er en decideret Hometrainer Bike.

Du kender måske cyklerne fra spinningslokalet - Og så forestil dig den spinningscykel, men bare som en racercykel. Det beskriver meget godt hvad en Hometrainer Bike er. 

En stationær, komplet cykel, der kan blive indstillet efter din mål, så du bliver lige så godt kørende - Som var din landevejsracer! 

De bedste hometrainer karakteriseres som Smart-trainere, og kan kobles op med alle de populære trænings-softwares som Zwift, Tacx Training og Bkool, der kører abonnementer. 


Hvorfor skal jeg købe en hometrainer?

Indendørstræning er i de koldere måneder blevet en populær træningsform for både motionister og professionelle cykelryttere. 

Med Smart-trainers kan du køre som var du ude på landevejen, Og med enkelte softwares kan du køre med andre ryttere i den virtuelle verden. Blandt andet kan du forestille dig, at du kører med i Tour de France. Smart, ikke?

Vores Smart-trainers forbinder almindeligvis med enten ANT+ eller Bluetooth, afhængig af om du benytter din pc eller en mobil enhed som udgangspunkt for din træning. 

Moderne hometrainers er oftest kompatible med flere forskellige cykeltyper og antal gear. Så kan de fleste benytte deres sædvanlige racer eller mountainbike uden problemer. Når først kassetten er monteret er opsætning simpel og du kan komme i gang med at træne.


Hvilken Hometrainer skal jeg vælge? 

Der er nogle forskellige ting du skal tage stilling til, når du skal vælge den hometrainer, der passer allerbedst til lige netop dine behov. 

  • Hvad forventer du af hometrainerens software?
  • Hvor mange watt skal hometraineren kunne trække?
  • Hvad kigger du efter i stigningsprocenten?
  • Skal det være en Direct Drive eller Non-direct løsning?

Der er, og kan være, rigtig mange spørgsmål og overvejelser forbundet med hvilken hometrainer man skal vælge. 

Vi anbefaler at du som det første gør op med dig selv, hvor meget du tiltænker at bruge din nye hometrainer. 

Skal du kun cykle hometrainer et par gange om måneden, vil vi anbefale en Non-direct drive hometrainer, da det også er en billigere løsning. 

Vil du gerne køre cykelløb, decideret træningspas og social rides ofte, anbefaler du vi du vælger en hometrainer som er Direct Drive. De er lidt dyrere, men samtidig giver de også bedre data og er langt mere kompatible med flere træningsapps. 

Hvis du vil læse mere om hvordan du vælger den bedste hometrainer for dig, kan du besøge vores Hometrainer Guide


Hvad er forskellen på de forskellige hometrainers?

Der findes hometrainers i mange forskellige prislejer, alle med hver deres forskelle og opgraderinger. 

De billige hometrainer, kan simulere stigningsprocenter op til omkring 10%, og kapere watt-udladninger på omtrent 1500w. Disser egner sig perfekt til motionistrytterne. 

De lidt dyrere hometrainer modeller, er udstyret med et større svinghjul (svinghjulet er den metalskive i midten af hjemmetræneren der simulerer stigninger og nedkørsler - jo større, jo bedre). Derfor kan disse modeller simulere stejle stigninger og kaperer flere watt, samtidig med de også er lydsvage. 

Hometrainers er et super alternativ til motionscykler.


Hometrainer udstyr og tilbehør

Med selve hometraineren, er du som udgangspunkt godt kørende. Men ligesom i resten af cyklingens verden kan du finde både det ene, det andet og det tredje udstyr & tilbehør, til at benytte sammen med. 

Tilbehør og udstyr til hometrainer: 

Først og fremmest er det ikke alle hometrainere, der kommer med for monteret kassette. Vær gerne OBS på dette, når du bestiller din nye hometrainer. 

Det mest populære tilbehør til hjemmetræning, er en hometrainer måtte til at placere under både cykel, og hometrainer. De særlige måtter er lavet til at stabilisere dig yderligere, absorbere rystelser og beskytte dit gulv mod sved over længere perioder. 

Desuden bør du overveje om en blok til forhjulet vil være en fordel. Med en blok til forhjulet, er dit hjul stabiliseret, og du slipper for at bekymre dig om at holde styret lige, selv når du yder dit maksimale.

Herudover følger en lang liste af accessories, komponenter og tilbehør. Her finder du modvindssimulatorhøjdejusteringsvednet, holdere til tablet og telefon, samt meget andet. 

Husk også det rigtige hometrainer cykeltøj - Så du kan holde ud at træde i pedalerne, indendørs! 


Hometrainer trænings apps

De softwares du kan benytte sammen med din Smart-trainer udbydes af eksterne virksomheder, og skal oftest benyttes gennem abonnement. 

De populære programmer som Zwift, Tacx Training og Bkool, kan benyttes på både pc, telefon og tablet. Disse services ligger prismæssigt mellem 60-120 kr. pr. måned.


Prøvekør en hometrainer

Har du ikke prøvet en hometrainer, men overvejer at købe en? 

Kom gerne forbi vores MEGASTORE i Vanløse, hvor vi altid har en hometrainer stående klar, til hvis du vil prøvekøre den! 

Her kan vi også hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller andet om hometrainers, hvis der skulle være behov. 

P.s. Husk udstyret til din hometrainer - Vi lover det giver dig en bedre oplevelse!  

Rigtig god træning!