6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Hometrainer - indendørs cykeltræning


Her på siden finder du vores store udvalg af hometrainer og tilbehør. Vi fører produkter fra alle de store mærker som Tacx, Wahoo og Elite, så du er sikret produkter af allerhøjeste kvalitet og med lang holdbarhed. 

Hometrainer-kategorien har i de senere år taget fart på det danske marked, hvor træningsformen særligt i vinterhalvåret er blevet ekstremt populær. Vi står klar både i butik og webshop til at hjælpe dig med at komme i gang med indendørs cykling.

Alt i hometrainer: også smart-trainers

Hos Cykelexperten er vores hjemmetrænere og tilbehør fra store mærker som Wahoo, Tacx og Elite. Alle hometrainerne er med 'Direct Drive'. Det betyder at kassetten monteres direkte på trænere og at den dermed fungerer som stationært baghjul for din cykel. 

Hometrainere med Direct Drive giver større stabilitet når der trædes hårdt til. Du slipper altså for at slide dæk på dæk som det ellers var tilfældet på de klassiske hometrainere. 

De bedste hometrainere karakteriseres som Smart-trainere og kan kobles op med alle de populære trænings-softwares som Zwift, Tacx Training og Bkool, der kører abonnementer. 


Hvorfor skal jeg købe en hometrainer?

Indendørstræning er i de koldere måneder blevet en populær træningsform for både motionister og professionelle cykelryttere. 

Med Smart-trainers kan du køre som var du ude på landevejen, Og med enkelte softwares kan du køre med andre ryttere i den virtuelle verden. Blandt andet kan du forestille dig, at du kører med i Tour de France. Smart, ikke?

Vores Smart-trainers forbinder almindeligvis med enten ANT+ eller Bluetooth, afhængig af om du benytter din pc eller en mobil enhed som udgangspunkt for din træning. 

Moderne hometrainers er oftest kompatible med flere forskellige cykeltyper og antal gear. Så kan de fleste benytte deres sædvanlige racer eller mountainbike uden problemer. Når først kassetten er monteret er opsætning simpel og du kan komme i gang med at træne.


Hvilken Hometrainer skal jeg vælge? Find den bedste hometrainer til dig

Der er nogle forskellige ting du skal tage stilling til, når du skal vælge den hometrainer, der passer allerbedst til lige netop dine behov. 

  • Hvad forventer du af hometrainerens software?
  • Hvor mange watt skal hometraineren kunne trække?
  • Hvad kigger du efter i stigningsprocenten?
  • Skal det være en drive-direct eller non-direct løsning?

Hvis du vil læse mere om hvordan du vælger den bedste hometrainer for dig, kan du besøge vores Hometrainer Guide


Hvad er forskellen på de forskellige hometrainers?

Der findes hometrainers i mange forskellige prislejer, alle med hver deres forskelle og opgraderinger. 

En De billigste smart-trainers kan simulere stigningsprocenter op til omkring 10% og kapere watt-udladninger på omtrent 1500w. Allerede på dette niveau er de fleste motionsryttere fint dækket ind og kan presse sig selv til det maksimale. 

De dyrere modeller er udstyret med et større svinghjul (svinghjulet er den metalskive i midten af hjemmetræneren der simulerer stigninger og nedkørsler - jo større, jo bedre). Derfor kan disse modeller simulere stejle stigninger og kaperer flere watt. 

Foruden evnen til at simulere mere krævende terræn, er de dyrere modeller oftest også en smule mere lydsvage, og kan enkelte tilfælde simulere underlaget. Hvis du eksempelvis kører på brosten eller grus, vil du mærke tilsvarende rystelser fra hometraineren.

Hometrainers er et super alternativ til motionscykler.


Hometrainer tilbehør: Kassettemontering og måtter

Med selve hometraineren er du som udgangspunkt godt kørende. Men ligesom i resten af cyklingens verden kan du finde både det ene, det andet og det tredje tilbehør til at benytte sammen med. 

Først og fremmest er det ikke alle hometrainere der kommer med medfølgende kassette. Hvis du ikke har planer om at bruge den fra din cykels baghjul, kan det være en idé at investere i en ny en af slagsen. 

De dertil mest populære accessories til hjemmetræning er en måtte til at placere under både cykel og hometrainer. De særlige måtter er lavet til at stabilisere dig yderligere, absorbere rystelser og for at beskytte dit gulv mod sved over længere perioder. 

Desuden bør du overveje om en blok til forhjulet vil være en fordel. Med en blok til forhjul er dit hjul stabiliseret, og du slipper for at bekymre dig om at holde styret lige, selv når du yder dit maksimale.

Herudover følger en lang liste af accessories, komponenter og tilbehør. Her finder du modvindssimulator, højdejustering, svednet, holdere til tablet og telefon, samt meget andet. Du finder det hele her på siden.

De softwares du kan benytte sammen med din Smart-trainer udbydes af eksterne virksomheder, og skal oftest benyttes gennem abonnement. De populære programmer som Zwift, Tacx Training og Bkool kan benyttes på både pc, telefon og tablet. Disse services ligger prismæssigt mellem 60-120 kr. pr. måned.


Stort udvalg af hometrainers hos Cykelexperten

Hos Cykelexperten.dk har vi altid hometrainere og tilbehør i sortimentet. Det kan dog være svært at vurdere hvilken trainer der er den rigtige for dig. Derfor sidder vi klar alle ugens dage på både telefon og mail til at besvare dine spørgsmål, så du finder et produkt der matcher lige netop dine behov. 

Husk at holde øje med vores side løbende - du kan ofte finde gode tilbud på hometrainers. 


Køb din hometrainer hos Cykelexperten.dk

Er du klar til at bestille en hometrainer hos os? 

Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! I Megastore i Vanløse står vores dygtige ekspedienter altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste hometrainer til dig.

I vinterperioden har vi de fleste modeller stående samlet i udstillingen, så du kan prøve en tur på de forskellige modeller.  Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej. 

Husk også udstyret til din hometrainer! Vi har her hos Cykelexperten.dk en masse hometrainer cykeltøj, samt udstyr som både stigningssimulatorvindsimulator og meget mere! 

Vi håber du bliver glad for din smarte hometrainer!


Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk