6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Hometrainer


Her på siden finder du vores udvalg af hometrainer og tilbehør. Vi fører produkter fra alle de store mærker som Tacx, Wahoo og Elite, så du er sikret produkter af allerhøjeste kvalitet og med lang holdbarhed. Hometrainer-kategorien har i de senere år taget fart på det danske marked, hvor træningsformen særligt i vinterhalvåret er blevet ekstremt populær. Vi står klar både i butik og webshop til at hjælpe dig med at komme i gang med indendørs cykling.

Alt i hometrainer


Vores hjemmetrænere og tilbehør er fra store mærker som Wahoo, Tacx og Elite. Alle hometrainerne er med 'Direct Drive', hvilket betyder at kassetten monteres direkte på trænere og at den dermed fungerer som stationært baghjul for din cykel. Direct drive giver større stabilitet når der trædes hårdt til, og du slipper for at slide dæk på dæk som det ellers var tilfældet på de klassiske hometrainere. De bedste hometrainere karakterisers som Smart-trainere og kan kobles op med alle de populære træningssoftwares som Zwift, Tacx Training og Bkool.

Indendørstræning er i de koldere måneder blevet en populær træningsform for både motionister og professionelle cykelryttere. Med Smart-trainers kan du køre som var du ude på landevejen, og med enkelte softwares med andre ryttere i den virtuelle verden. Vores Smart-trainers forbinder almindeligvis med enten ANT+ eller Bluetooth, afhængig af om du benytter din pc eller en mobil enhed som udgangspunkt for din træning. Moderne hometrainers er oftest kompatible med flere forskellige cykeltyper og antal gear, så de fleste kan benytte deres sædvanlige racer eller mountainbike uden problemer. Når først kassetten er monteret er opsætning simpel og du kan komme i gang med at træne.

Hvad er forskellen på de forskellige hometrainers?

Der findes hometrainers i mange forskellige prislejer, alle med hver deres forskelle og opgraderinger. En De billigste smart-trainers kan simulere stigningsprocenter op til omkring 10% og kapere watt-udladninger på omtrent 1500w. Allerede på dette niveau er de fleste motionsryttere fint dækket ind og kan presse sig selv til det maksimale. De dyrere modeller er udstyret med et større svinghjul (svinghjulet er den metalskive i midten af hjemmetræneren der simulerer stigninger og nedkørsler - jo større, jo bedre) og kan derfor simulere stejlere stigninger og kapere flere watt. Foruden evnen til at simulere mere krævende terræn, er de dyrere modeller oftest også en smule mere lydsvage, og kan enkelte tilfælde simulere underlaget. Hvis du eksempelvis kører på brosten eller grus, vil du mærke tilsvarende rystelser fra hometraineren.

Hometrainers er et super alternativ til motionscykler.

Hometrainer tilbehør

Med selve hometraineren er du som udgangspunkt godt kørende. Men ligesom i resten af cyklingens verden kan du finde både det ene, det andet og det tredje tilbehør til at benytte sammen med. Først og fremmest er det ikke alle hometrainere der kommer med medfølgende kassette. Hvis du ikke har planer om at bruge den fra din cykels baghjul, kan det være en idé at investere i en ny en af slagsen. De dertil mest populære accessories til hjemmetræning er en måtte til at placere under både cykel og hometrainer. De særlige måtter er lavet til at stabilisere dig yderligere, absorbere rystelser og for at beskytte dit gulv mod sved over længere perioder. Desuden bør du overveje om en blok til forhjulet vil være en fordel. Med en blok til forhjul er dit hjul stabiliseret, og du slipper for at bekymre dig om at holde styret lige, selv når du yder dit maksimale.
Herudover følger en lang liste af accessories, komponenter og tilbehør, som modvindssimulator, højdejustering, svednet, holdere til tablet og telefon, samt meget andet. Du finder det hele her på siden.
De softwares du kan benytte sammen med din Smart-trainer udbydes af eksterne virksomheder, og skal oftest benyttes gennem abonnement. De populære programmer som Zwift, Tacx Training og Bkool kan benyttes på både pc, telefon og tablet, og ligger prismæssigt mellem 60-120 kr. pr. måned.

Find den bedste hometrainer for dig 

Hos Cykelexperten.dk har vi altid hometrainere og tilbehør i sortimentet. Det kan dog være svært at vurdere hvilken trainer der er den rigtige for dig, derfor sidder vi klar alle ugens dage på både telefon og mail til at besvare dine spørgsmål, så du finder et produkt der matcher lige netop dine behov. I Megastore i Vanløse står vores dygtige ekspedienter altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste hometrainer til dig. I vinterperioden har vi de fleste modeller stående samlet i udstillingen, så du kan prøve en tur på de forskellige modeller.
Hvis du vil læse mere om hvordan du vælger den bedste hometrainer for dig, kan du besøge vores Hometrainer Guide