Tacx FLUX 2 Smart Hometrainer

6.149 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Tacx Flux Smart 2 er for 2018/19 den nyeste hometrainer fra Tacx. Den tager det bedste fra forgængeren (som ikke udgår) og tilføjer mere styrke, bedre specifikationer og flere medfølgende adaptere til (Race, MTB, Cross m.v). Svinghjulet som er med til at give den realistiske cykeloplevelse er gået fra 24,7KG til 32,1KG og antallet er watt er gået fra 1500 til 2000. Designet er det samme som Flux Smart S.

Smart elektronikken reagerer lynhurtigt på små udsving og giver en meget virkelighedstro modstand. Tacx Flux 2 bruger ANT + og Bluetooth® Smart for kommunikation og kan derfor tilsluttes trådløst til smartphones og tablets. Det er også muligt at træne med Tacx apps samt tredjeparts apps såsom Zwift, BKOOL og TrainerRoad. Du kan også træne selvstændigt; hvis du ikke tilslutter FLUX, vil det simulere en flad vej.

Ryd

BEMÆRK: Der er stor rift om FLUX 2 og FLUX S. Vi får dem løbende - så det er vigtigt du bestiller for at komme i kø. Så sender vi så snart muligt!

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

  • – Dual ANT + / Bluetooth Smart-understøttelse, inklusive FE-C og FTMS, plus strøm / hastighed / cadence-udsendelse
  • – Akselkompatibilitet: Race 130mm, MTB 135mm, 142x12mm, 148x12mm
  • – Kassettekompatibilitet mellem 8 og 11 kassetter
  • – Maks. 2,000w understøttet modstand
  • – Kræver strømkabel / tilsluttes
  • – Kræver kalibrering / spindown lejlighedsvis (i modsætning til Tacx Neo)
CX Diverse Rest Varianter

Afhentning i MEGASTORE, Vanløse, Forsendelse PostNord kr. 200,-

Du kunne også være interesseret i...