6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelexperten.dk's Cookie- og privatlivspolitik


Ved besøg på Cykelexperten.dk accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik. Cookies er små tekstfiler, der bruges til at gøre brugeroplevelsen af vores website mere effektiv. En cookie lagres i din webbrowser (f.eks. Safari, Firefox, Chrome og Internet Explorer). Cookies gør det lettere at anvende Cykelexperten.dk, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Til eksempel vil en Cookie huske når du f.eks. lukker et tilbuds popup vindue, således at det ikke popper op igen!

Cookie-filen er passiv og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

På Cykelexperten.dk bruger vi både egne og tredjeparts cookies. En tredjeparts Cookie er f.eks, en tjeneste som Google Analytics. Denne tjeneste bruges til at opsamle besøgstal og demografisk info til at optimere vores indhold. 

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Nødvending
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer
Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik
Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing
Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

Uklassificeret
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.


Hvis du IKKE ønsker, at der indsamles og gemmes oplysninger, bør du slette dine cookies efter besøget og undlade videre brug af vores website. Du kan finde vejledning link: https://cookiebot.com til at slette Cookies her, og læse mere om “Cookie Loven” på Erhvervsstyrelsen link: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookie-loven hjemmeside.

Persondataloven & Sikkerhed
Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvad bruger vi dine persondata til?
Når du bestiller en vare i vores webshop, beder vi om nogle af dine personoplysninger. Nedenfor kan du se hvilke personoplysninger vi vil indsamle og hvorfor:

Navn
Dit navn skal i forbindelse med forsendelsen af din bestilling.

Adresse
Det samme som ovenstående - din adresse er nødvendig i forbindelse med forsendelsen af din vare.

Telefonnummer
Vi skal bruge dit telefonnummer til at komme hurtigere i kontakt til omkring de bestilling. Eksempelvis ved bestilling af cykel ringer vi altid til dig for at aftale nærmere om levering.

E-mail
Din e-mail skal bruges til at kunne sende ordrebekræftelsen. Vi sender ikke nyhedsbreve til din mailadresse uden din samtykke.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen kaldet ”Cookie Loven” som du finder på Erhvervsstyrelsens hjemmeside. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@cykelexperten.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:
Cykelexperten A/S
Slotsherrensvej 103
2720 Vanløse

tlf. 72301817
megastore@cykelexperten.dk