6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelkurv


En cykelkurv giver dig mere plads på cyklen til indkøbsposen, arbejdstasken eller måske endda bagage til cykelferien. Vi har et bredt sortiment af billige cykelkurve til montering både foran og bagpå cyklen, klickfix cykelkurve og cykelkurve til hund. Herunder kan du se vores store udvalg og blive meget klogere på de forskellige slags, så du kan finde den rette cykelkurv til dig hos Cykelexperten. Cykelkurven gør cykelturen mere overskuelig

Køb en cykelkurv til din cykel og få en mere behagelig tur. Cyklen er et elsket og ofte benyttet transportmiddel i Danmark. Det er billigt, hurtigt og sundt. Men sommetider kan det være svært at få plads til alle ens genstande på cyklen, og det kan resultere i, at man ender med at tage bilen eller offentlig transport i stedet.

Med den rette cykelkurv får du den ekstra plads, du behøver, så du kan lade bilen stå i garagen eller lade rejsekortet ligge i lommen. Med en cykelkurv undgår samtidig at få ondt i ryg eller skuldre af at bære på din taske, mens du cykler. 

Cykelkurv til bag på eller foran?

Når du skal vælge din nye cykelkurv, er der flere ting, du skal tage stilling til: Skal kurven sidde foran eller bagpå cyklen? Eller skal du have så meget med, at du har brug for en af hver? Skal cykelkurven sidde fast eller let kunne tages af og på? Og hvilket materiale skal du vælge? Læs om de forskellige muligheder nedenfor. 

En cykelkurv til at sidde forrest på cyklen

Med en cykelkurv foran på cyklen kan du holde øje med dine ting, imens du cykler og på den måde sikre, at tingene bliver, hvor de skal. Frontkurve kan enten monteres på styret, på et lad eller mellem styr og forgaffel. En cykelkurv foran findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til dig, uanset hvor meget plads du har brug for på din cykel.

Cykelkurve til at sætte bag på cyklen

En af fordelene ved at montere cykelkurven bag på cyklen er, at vægten af kurven og dens indhold ikke gør cyklen sværere at styre. Kurven bagpå er ikke i vejen, og ofte er der bedre plads i kurven bagpå. Kurvene bagpå kan ofte bære mange kilo, og eftersom de oftest monteres på bagagebærere, er belastningen kun begrænset af bagagebærernes egen maks. belastning.

Forskelligt materiale til din cykelkurv

Cykelkurve laves i flere forskellige materialer. Vi har kurve i både aluminium, stål og flettede kurve i pil. Når du skal vælge, er der flere ting, du skal overveje: Hvad skal kurven kunne holde til? Hvor meget skal cyklen stå ude? Hvor ofte bruger du den? Og hvilket look går du efter?

Står din cykel ofte udendørs, er det en god idé at vælge en kurv, der kan holde til lidt af hvert, når det kommer til Danmarks omskiftelige vejr.

Klickfix cykelkurv

Klickfix cykelkurve er en genial opfindelse. Vil du gerne have mulighed for at tage din cykelkurv med dig efter din cykeltur? Det kan fx være praktisk, hvis du gerne vil spare på plastikposerne og bruge din kurv til indkøb. I så fald skal du have fat i en aftagelig klickfix cykelkurv. 

Vi har cykelkurve med KLICKfix, som betyder, at kurven kan klikkes af og på efter behov. Det er en hurtig og fleksibel løsning, som gør, at du kan bruge din kurv i mange situationer – også væk fra cyklen. Se fx denne smarte Klickfix shopper Comfort cykelkurv, som er perfekt til en shoppetur med dens store volumen og ydre og indre lynlåsrum for en sikker shoppeoplevelse. 

Vær opmærksom på, at styradapter/beslag ikke medfølger kurve og styrtasker men sælges separat. 

Cykelkurv til hund

Skal du have dit søde kæledyr med på tur og mangler en hunde cykelkurv? Så har vi også cykelkurven til det. Vi har forskellige muligheder til kurve, hvor du let og sikkert kan transportere dit kæledyr. Se vores store udvalg af cykelkurv til hund

Køb cykelkurv hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille din nye lækre cykelkurv hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Vi håber du bliver glad for dine nye handsker til cykelturen!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. Mangler du mere praktisk udstyr? Så kan du prøve og se vores udvalg af cykellåse eller se dagens tilbud på Hövding airbag hjelm.

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk