6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Kurv til cykel

Har du brug for mere plads på cyklen? Så er en cykelkurv det helt rigtige valg. Uanset om du skal have plads til indkøbsposen, arbejdstasken eller måske endda bagage til cykelferien, har vi cykelkurven, der passer til dit behov. Vi har et bredt sortiment af cykelkurve til montering både foran og bagpå cyklen. Herunder kan du se vores store udvalg af cykelkurve og blive meget klogere på de forskellige slags, så du kan finde den rette cykelkurv til dig.

Cyklen er et elsket og ofte benyttet transportmiddel i Danmark. Det er billigt, hurtigt og sundt. Men sommetider kan det være svært at få plads til alle ens genstande på cyklen, og det kan resultere i, at man ender med at tage bilen eller offentlig transport i stedet.

Med den rette cykelkurv får du den ekstra plads, du behøver, så du kan lade bilen stå i garagen eller lade rejsekortet ligge i lommen. Du undgår samtidig at få ondt i ryg eller skuldre af at bære på din taske, mens du cykler.

Når du skal vælge din nye cykelkurv, er der flere ting, du skal tage stilling til: Skal kurven sidde foran eller bagpå cyklen? Eller skal du have så meget med, at du har brug for en af hver? Skal cykelkurven sidde fast eller let kunne tages af og på? Og hvilket materiale skal du vælge?

Cykelkurv til front

Med en cykelkurv på foran på cyklen kan du holde øje med dine ting, imens du cykler og på den måde sikre, at tingene bliver, hvor de skal. Frontkurve kan enten monteres på styret, på et lad eller mellem styr og forgaffel. Frontkurve findes i mange forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til dig, uanset hvor meget plads du har brug for på din cykel.

Cykelkurv bagpå

En af fordelene ved at montere cykelkurven bagpå cyklen er, at vægten af kurven og dens indhold ikke gør cyklen sværere at styre. Kurven bagpå er ikke i vejen, og ofte er der bedre plads i kurven bagpå. Kurvene bagpå kan ofte bære mange kilo, og eftersom de oftest monteres på bagagebærere, er belastningen kun begrænset af bagagebærernes egen maks. belastning.

Aftagelige kurve

Vil du gerne have mulighed for at tage din kurv med dig efter din cykeltur? Det kan fx være praktisk, hvis du gerne vil spare på plastikposerne og bruge din kurv til indkøb. I så fald skal du have fat i en aftagelig kurv. Vi har cykelkurve med KLICKfix, som betyder, at kurven kan klikkes af og på efter behov. Det er en hurtig og fleksibel løsning, som gør, at du kan bruge din kurv i mange situationer – også væk fra cyklen.

Materialer

Cykelkurve laves i flere forskellige materialer. Vi har kurve i både aluminium, stål og flettede kurve i pil. Når du skal vælge, er der flere ting, du skal overveje: Hvad skal kurven kunne holde til? Hvor meget skal cyklen stå ude? Hvor ofte bruger du den? Og hvilket look går du efter?
Står din cykel ofte udendørs, er det en god idé at vælge en kurv, der kan holde til lidt af hvert, når det kommer til Danmarks omskiftelige vejr.

Cykelkurv til hunde

Skal du have dit kæledyr med på tur? Så har vi også cykelkurven til det. Vi har forskellige muligheder til kurve, hvor du let og sikkert kan transportere dit kæledyr.

Stadig i tvivl?

Vi vil gerne gøre vores til, at du får den helt rigtige cykelkurv, så kig endelig forbi vores butik eller kontakt os på mail eller telefon – så hjælper vi dig godt videre. Se også cykelkurve til elcykler.