6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelkuffert


En cykelkuffert er, som navnet antyder, en kuffert til din cykel. Kufferten er et populært redskab til dem der rejser med deres cykel, enten regelmæssigt eller til en enkelt cykelferie om året. Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykelkufferter, vi fører primært modeller fra Thule og Pro, men er der en specifik kuffert du søger, er du altid velkommen til at give os et kald.

 Cykelkuffert til ferien

En cykelkuffert giver din cykel den beskyttelse den har brug for på rejsen. Det er ikke altid at bagagen bliver lige pænt behandlet i lufthavnen, toget eller når den skal med i bilen. Har du ofte din cykel med på tur, er en cykelkuffert altså et værdifuldt redskab. Kuffert til cykel kan oftest benyttes både til racercykler og mountainbikes, og på de fleste modeller er det minimalt hvor meget cyklen skal skilles ad. I de fleste tilfælde behøver du kun dreje styret på din cykel, og så afmontere ét eller begge hjul. Cykelkuffert kan bruges til mange forskellige cykler, og du behøver sjældent tage stilling til cykelstørrelsen. De fleste kufferter har mere end rigeligt plads til selv de helt store racercykler og mountainbikes, så du er dækket ind, uanset hvilken størrelse du bruger.

Cykelkufferten har en blød inderside, der holder din cykel og dens komponenter godt beskyttet under fragten. Ydersiden er en hård skal, der tager selv de værste stød og fald. Langt de fleste cykelkufferter er udstyret med hjul på undersiden, så kufferten desuden er let at fragte rundt. Mange modeller består af ét stort rum på midten, hvor selve cyklen opbevares. Hér hjælper en række stropper og elastikker med at holde de forskellige komponenter på plads under fragten. Nogle gange er indersiden også udstyret med flere lommer til mindre komponenter og værktøj. Med et væld af spænder og stropper, kan du sikre både cykel og udstyr forsvarligt i kufferten, så tingene bliver dér hvor de skal.

Thule cykelkuffert

Thule laver nogle af markedets bedste cykelkufferter. Her er du altid garanteret høj kvalitet, og en funktionalitet der er sværd at konkurrere med. Kufferterne er både stilrene, og sikkert konstrueret så din cykel holdes i perfekt stand fra den pakkes ned, til den skal ud og køre igen. Modellerne er i slidstærke materialer både inde og ude, så din cykel og dens komponenter altid er godt beskyttet. Hjulene på undersiden og de mange håndtag, gør desuden kufferten nem at fragte rundt.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige cykelkuffert, eller har du bare spørgsmål til hvordan kufferten fungerer? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej.