6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Bergamont

Bergamont

Bergamont er en cykelproducent, der har sine rødder i St. Pauli-distriktet i Hamborg. Deres udvikling foregår inhouse, således de kan sikre sig, at deres cykler lever op til deres høje forventninger.

Bergamont er ejet af Scott, som er en kæmpe cykelproducent – derfor er der ikke gået kompromis med kvaliteten med Bergamont cykler. 

Cykelexperten har valgt at føre deres nye serie med cykler med remtræk – et lydløst alternativ til cykelkæden, der samtidigt er meget let og vedligeholde. Derudover sviner en cykel med bælte træk ikke i samme grad som en kæde, da den ikke skal smøres med kædeolie.

Bergamont Elcykler


Bergamont producerer udover unikke hverdagscykler også elcykler. Her lukker de øjnene for det meste der allerede er på markedet. Ser et behov og forsøger at dække det. Derfor finder du f.eks. elcykler med plads til to barnesæder specielt designet til familien, unikke ladcykler med el laver i en kombination af alu og træ. Bergamont sælger måske ikke mange elcykler - men dem de sælger rammer plet hos forbrugeren der ikke har kunne få dækket sit behov nogle andre steder.