6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Citybikes


En citybike er det perfekte valg til dig, der bruger cyklen til praktiske gøremål i hverdagen. Citybiken kombinerer komfort og hurtig transport, så du nemt kan klare indkøb, transport til og fra arbejde samt hente og bringe børnene. Det er samtidig en miljøvenlig løsning og en god måde at snige ekstra motion ind i en travl hverdag. 

Citybike i byen

En citybike kan bruges til mange formål, men er – som navnet antyder – særligt velegnet til kørsel inde i byen. En citybike har et mere sporty udseende og funktion end den klassiske hverdagscykel, så du kan være sikker på hurtigt og sikkert at nå frem til din destination. Den er samtidig let at styre, og eftersom kørestillingen er en mellemting mellem oprejst og foroverbøjet, bevarer du det gode overblik i trafikken og kan reagere hurtigt, når fx lyskrydsene skifter. 
Uanset om du bor i en storby som København eller Aarhus, eller om du er fra en mindre by, kan en citybike være den rette cykel for dig. 


Citybike til dame og herre

En citybike er en populær cykel, som findes både i dame- og herremodeller. En citybike er med til at lette hverdagen, uanset om du cykler til og fra job, skole eller ungernes institution. Selvom cyklen virkelig kommer til sin ret i hverdagen, er den også god til en hyggelig cykeltur i weekenden, hvor I skal ud at opleve noget. Hvis I skal på familietur, og jeres barn endnu ikke er gammelt nok til at cykle selv, giver citybikes rig mulighed for at sætte et barnesæde fast, så hele familien kan komme med på cykeltur i god behold. 
Det sporty udtryk passer godt til både mænd og kvinder, og cyklerne kommer i mange forskellige farver og modeller, så du kan finde den, der passer bedst til dig. 


Hvilken citybike skal jeg vælge? 

Den bedste citybike er den, du får brugt. Derfor er det en god idé at undersøge mulighederne, før du køber. En god cykel er en investering, men hvis du vælger den rigtige, er det en investering, der hurtigt betaler sig selv hjem. Det er et miljøvenligt alternativ til bil eller offentlig transport, som samtidig kan spare dig penge i længden. 
Hos Cykelexperten finder du et stort udvalg af citybikes fra mange forskellige brands. Fælles for dem er, at de er i god kvalitet og opfylder de behov, som en citybike skal kunne. Under hver cykel kan du læse mere om den enkelte cykels kvaliteter og funktioner, og du kan tilmed vælge forskellige hjulstørrelser, så du kan være sikker på at finde en cykel, der passer godt til dig. Er du i tvivl om hvilken størrelse, du skal vælge, kan du finde hjælp i vores udførlige guide. 


Citybikes på tilbud

Hos Cykelexperten finder du altid gode tilbud på cyklercykeltilbehør og cykeltøj. Vi har samlet alle vores gode tilbud her, så du nemt og hurtigt kan skabe overblik og gøre en god handel. 


Kontakt os for råd og vejledning

Hos Cykelexperten forhandler vi et stort udvalg af citybikes fra populære og kendte brands. Her på siden finder du bl.a. citybikes fra Kildemoes og Centurion, som er kendte for at levere holdbare kvalitetscykler. 
Er du i tvivl om hvilken citybike, du skal vælge? Så tøv ikke med at besøge os i en af vores butikker eller kontakte os. Vi er eksperter i cykler, og vi vil gerne hjælpe med at finde den rigtige til dig.