6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelslanger


Her finder du et udsnit af de cykelslanger vi fører til alle cykel-kategorier. De forskellige cykelslanger passer til f.eks. mountainbikes, racercykler, elcykler eller citybikes. Sørg for at din cykelslange passer til dit cykeldæk og ventilen passer til din fælg og dit formål. 

Vigtigt med den rigtige cykelslange


Der er forskel på cykelslanger til mountianbikes, racercykler elcykler samt almindelige citbikes og klassiske cykler. Det er deres forskellige opbygning der sikrer kraftoverførsel til dækket, hvor godt et greb de sikrer samt komforten. 

En racercykel er eksempelvis mindre fokuseret på greb og mere på kraftoverførsel, mens en mountain-bike vægter greb over alt andet.

Det er derfor vigtigt at du får den rigtige slange som passer til din cykel og dine behov. Dette er for at sikre at den kan komplimentere cyklens formål.

Sådan finder du den rigtige størrelse på cykelslange

Størrelsen af dit cykeldæk kan du i langt de fleste tilfælde finde på siden af dit dæk. Enten vil de fremgå som tommer, f.eks. 26" x 1.50, eller som franske mål f.eks. 700x32c eller i ERTO formatet som er i millimeter f.eks. 23-622 mm.

Du vil opleve at slangerne har en til og fra størrelse. Det skyldes at de passer til forskellige dækstørrelser og at slangerne kan udviddes.

Er du i tvivl om den rigtige størrelse cykelslange, så tag kontakt til os. 

Den rigtige ventil

Du skal også lægge mærke til hvilken ventil du har på din eksisterende slange. Den klassiske ventil, som du finder på mange klassiske cykler, hedder dunlop. 

Derudover findes der også en racerventil som oftest er på racercykler, men efterhånden også andre cykeltyper. Denne ventil er noget tyndere og har en lille metalstik for enden som kan skues løs, men ikke helt af. 

Og endelig er der også auto som f.eks. bruges på nogle mountainbikes. 

Derudover skal du være OBS på længden af ventilen særligt på raceventilerne. Er ventilen for kort til fælgen, kan det være svært at pumpe cyklen. Og er den for lang, kan du nemt komme til at beskadige ventilen i f.eks. en cykellås. Mål evt. ventil længden på din eksisterende slange.