6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Bell Cykelhjelme

Bell er et internationalt anerkendt med en meget bred portefølje af cykelhjelme til forskellige ryttere i forskellige situationer.

Med over 60 år på bagen, er BELL helmets i dag en af verdens førende producenter af hjelme til cykler, motorcykler og motorcykler.

Lækre produkter fra Bell


Den amerikanske virksomhed blev stiftet af Roy Richter, som var passioneret af motorsport. Han Han så et behov for bedre sikkerhed i motorsportsverden og begyndte at producere hjelme. Virksomheden er opkaldt efter byen Bell (Californien, USA), hvor Roy startede sin produktion i en lille garage.

Efter at have produceret hjelme til bil- og motorcyklister en del år, trådte Bell ind i cykelindustrien i 1975 med den første cykelhjelm med en hård skal. Resten er historie – i dag kan Bell Helmets kalde sig verdens største producent af hjelme til både motorsport og cykling.

Bell har en revolutionerende produktserie af cykel hjelme, som hedder MIPS. Denne tekonologi er udviklet med fokus på at beskytte selve hjernen, mens ordinære hjelme blot beskytter kraniet. MIPS står for Multi-directional Impact Protection System.

Herover finder du hele vores udvalg til gode priser.