6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Sokker til cykling


I denne kategori finder du sokker beregnet til cykling. Her er strømper til årets sæsoner og i alverdens farver. Eksempelvis er der sokker beregnet til at klare de varmeste dage takket være en god åndbarhed. Omvendt har vi også varme strømper til de helt kolde dage, da de blandt andet er lavet af uld. Se det samlede sortiment af cykelsokker her på siden.Cykelsokker


Cykelsokkerne er en vigtig del af beklædningen når man dyrker cykling. Sokker til cykling benyttes særligt af motionister og seriøse cykelryttere, men også af folk der pendler længere ture med jævne mellemrum. Sokkerne sikrer din komfort på cyklen, og kan fås i mange forskellige tykkelser og materialer efter forhold og smag. Nogle er meget tynde og med super udluftning, så man dårligt mærker at man har dem på, på de allervarmeste sommerdage, og omvendt er nogle en hel del tykkere, så de kan bruges til at holde fødderne varme om vinteren. Derudover vil du have næsten frit valg i forhold til valg af farver og længder, så du kan finde et par cykelsokker der matcher lige netop dit behov. 

De fleste sokker til cykling vil være i tynde materialer, der sikrer at dine fødder er godt udluftet i de tætte cykelsko. Her kan følelsen i almindelige sokker nemlig godt blive indelukket og ubehagelig, så cykelsokkerne aflaster dette en hel del. Desuden sikrer sokkerne at du får ekstra affjedring til din fodsål. Cykelsko er ofte ekstremt stive i bunden, og trådet kan derfor godt føles hårdt uden de rette sokker. Gode cykelsokker er derfor ofte en smule tykkere i bunden, og så tynde som muligt i toppen, så du både får god affjedring og super udluftning.

Om vinteren er der lagt mindre vægt på udluftning, da fokus i stedet er på at sikre brugeren varme i fødderne. Her er sokkerne tykke og i lækkert stof, der sammen med et par gode sko og skoovertræk hjælper dig med at holde varmen på selv de allermest kolde dage.

Cykelsokker kan desuden fås i mange forskellige designs og farver, så du kan opnå et look og en pasform der mather lige netop dig. Nogle foretrækker eksempelvis meget lange sokker, der strækker sig et godt stykke op ad læggen, mens andre er mere til de kortere modeller, der kun dækker anklen. Den primære forskel ligger i udseende. Du vil således ikke rigtig kunne mærke forskel på om sokken er kort eller lang, så det handler i højere grad om hvordan du ønsker at se ud på cyklen. Uanset hvad du vælger, er du her hos Cykelexperten.dk garanteret sokker til cykling af høj kvalitet. Her fører vi cykelsokker fra store populære producenter som Assos, Alé og GripGrab. Udvalget er stort og med masser af farver, tykkelser og designs at vælge fra.

Har du spørgsmål til vores udvalg af cykelsokker kan du altid kontakte os på telefon eller mail, eller besøge os i Megastore i Vanløse til et kig på de forskellige produkter.

Er du tvivl om hvilke uskevne regler,. der gælder og cykelsokker og cykling generelt? Så læs vores artikel - Sådan bliver du lirens på cykel.