6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Flaskeholdere


En flaskeholder giver dig mulighed for at medbringe væske og energi på din cykeltur. En god flaskeholder er et must, hvis du motionerer på din cykel, eller kører lange stræk i al slags vejr. Flaskeholdere fås i et væld af forskellige designs og med en masse forskellige features. Her på siden finder du vores samlede udvalg af flaskeholdere til cykler. 

 Flaskeholder til cykel

Kort fortalt passer alle flaskeholdere til alle cykel-drikkedunke. Derfor er det forholdsvist nemt at finde en holder at montere på din cykel, så du kan medbringe væske på din tur. Udvalget af standard-drikkedunksholdere er stort, og det er primært designet der er til forskel fra den ene til den anden. Mange af modellerne er lavet i plastik, så de både er lette, flotte, og kan holde til stød og slid uden at bøje eller knække. Ofte har du mulighed for at vælge den samme flaskeholder i flere forskellige farver, så du altid er garanteret et look der matcher resten af cyklen.

Flaskeholdere til forskellige modeler

På nogle cykler kan du have begrænset med plads til en flaskeholder. Eksempelvis hvis din cykel er med meget lille stelstørrelse eller en mountainbike med masser af affjedring, kan det nogle gange være svært at få drikkedunken ind og ud af flaskeholderen. Heldigvis kan man få både højre- og venstrevendte holdere, hvor dunket trækkes ud til siden, i stedet for toppen. På den måde har du altid adgang til din drikkedunk, uanset hvor kompakt din geometri er.

Nogle flaskeholdere er i kulfiber eller carbon for den laveste vægt. Disse holdere er til dig der vægter performance over alt, og ikke vil gå ned på udstyret. Disse dunkholdere er ofte dyrere, men giver også din cykel det sidste niveau. Ligsom de mere almindelige flaskeholdere, passer disse til næsten alle drikkedunke.

Har du spørgsmål til vores flaskeholdere til cykler er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse hvor vi altid har masser af dunkholdere på lager - vi hjælper også gerne med montering.