6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykeljakke


Cykeljakke til race og MTB kan være redningen af din cykeltur. Vi fører cykeljakker fra Assos og Alé som i kombination dækker alles behov for kvalitet og pris. Udover disse mærker har vi restpartier og tilbud fra andre mærker som Northwave og Giordana så du altid finder noget til ethvert behov.

Cykeljakke til ethvert behov


En cykeljakke har til formål at beskytte dit baselayer såvel som resten af kroppen mod vind og vejr. Nogle jakker er særligt modstandsdygtige over for regn og sne, mens andre har større fokus på vindafvisning. Der er tonsvis af cykeljakker at vælge fra og netop derfor er det en god idé at overveje hvilke behov man har, og i så fald om man har brug for mere end én jakke til de forskellige årstider. Vi fører primært cykeljakker fra de to populære mærker Assos og Alé. Begge er kendt som nogle af verdens bedste når det kommer til cykeltøj, så du er sikret kvalitet helt i top. Desuden kan vi ofte tilbyde ekstra stærke tilbud på cykeljakker til både vinter og sæson fra en række restpartier fra f.eks. Northwave og Giordana.

Cykeljakker vinter og sommer

Cykeljakker benyttes primært som yderste lag tøj, ovenpå isolering og svedundertøj. Jakkerne kan have mange forskellige tykkelser og overflader afhængig af formål, og kan benyttes på mange forskellige tider af året. Eksempelvis kan en cykel regnjakke eller en tyndere jakke snildt bruges om sommeren, mens nogle jakker er så godt isoleret at de næsten kun kan benyttes i vintermånederne. Nogle jakker karakteriseres som vindjakker, der ikke som sådan isolerer meget, men simpelthen har til formål at stoppe vinden fra at nå din krop. Disse jakker kan benyttes det meste af året, da komforten primært afhænger af det tøj du har på under jakken. På en kold sommerdag kan en tyndere jakke således sagtens bruges, mens du om vinteren kan bruge samme jakke med 2-3 lag tøj indenunder.

Vores cykeljakker er at finde i mange forskellige prislejer og med mange forskellige designs. Der er masser af fede farver at vælge fra, og flere af jakkerne er udstyret med reflekser for ekstra synligheden på cykelsti og vej. Størstedelen af vores cykeljakker er med lommer på ryggen, så du har plads til lappegrej, energiprodukter og telefon på din tur.

Cykeljakker til kvinder og herrer

Cykeljakker laves både til damer og herrer. Pasformen på de to kan være ret forskellig, mens farverne på tøjet også ofte spiller en rolle i den sammenhæng. I den rigtige størrelse er det dog ikke unormalt at kvinder eksempelvis kan bruge herrejakkerne, og omvendt. Særligt størrelsen kan være svær at vurdere når der skal investeres i en cykeljakke. De enkelte mærker kan have ret så forskellige størrelser, så brugen af de tilhørende størrelsesguides kan være en stor fordel. Du finder størrelsesguiden for de forskellige producenter under de enkelte varer.

Har du spørgsmål til cykeljakker er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig godt på vej. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi altid har masser af cykeljakker til både vinter og sommer på lager. Her har du mulighed for at prøve de enkelte produkter, så du er sikker på at finde lige netop den jakke du har brug for.