6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
Specialized

Specialized cykler

Specialized, er en af verdens absolut førende cykelmærker. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold. Specialized har præsteret at have en års omsætning på 1 mia. kr. hvilket vidner om mærkets størrelse.

Priserne og modellerne er kommet ned i en pris hvor alle kan være med. I De allermest populære Specialized modeller er Tarmac- og Venge-racercyklerne, Epic-, Stumpjumper- og Rockhopper-MTB’er.

 Alt i Specialized cykler

Specialized har som en af verdens største producenter af cykler, en lang række modeller i sortimentet. Mange af cyklerne er at finde i flere forskellige udstyrsniveauer med tilhørende navne som Elite, Sport, Expert, Pro og S-Works. Derfor finder du altid Specialized cykler i flere forskellige prisniveauer, og med noget for ethvert behov og enhver smag. 
Specialized cykler har nu i mange år været blandt de mest populære for både motionister og eliteryttere. Virksomheden søger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og flytter hele tiden grænserne for hvad deres cykler kan præstere. Mærket blev grundlagt i 1974 af Mike Sinyard, og lancerede mærkets første cykel 'Allez' kort efter. Modellen er stadig del af Specialized's sortiment som en af deres populære aluminiumsracercykler. Gennem årene har producenten udvidet sortimentet gevaldigt, og producerer i dag stort set alle typer cykler. I de senere år har Specialized også gjort sig til en markant spiller på markedet for elcykler, med deres populære Turbo-modeller, der af Specialized selv beskrives som 'Verdens bedste elcykel'.
Specialized er kendt som high-end producent af nogle af verdens bedste cykler til race og mountainbike. Virksomheden producerer dog også en lang række andre modeller, der henvender sig til det bredere segment, med transportmodeller, børnecykler, og motionscykler i rimelige prislejer. Specialized er i den sammenhæng særligt kendt for den populære Sirrus model, der giver pendleren og motionisten lækre hverdagscykler til overkommelige priser. Sirrus kommer i et væld af prislejer, og med topmodeller i carbon finder du altid noget efter dit behov.

Specialized Racercykler

Specialized er en af verdens mest populære producenter af racercykler, og producerer cykler af højeste kvalitet og i alle prislejer. Tag eksempelvis et kig på de populære modeller Allez (aluminium) og Tarmac (carbon) der giver et godt indblik i producentens alsidighed når det kommer til sortimentet af racercykler. Alle racercyklerne er at finde i flere forskellige prislejer, og med forskellige tilhørende udstyrssammensætninger. Her er både noget for begynderen, der skal prøve kræfter med racercyklen for første gang, eller den seriøse motionist eller cykelrytter, der kun stiller sig tilfreds med det bedste af det bedste.

Specialized mountainbikes

Specialized er også blandt de bedste når vi snakker mountainbikes. Virksomhedens produkter benyttes af flere af verdens bedste mountainbikeryttere, og sortimentets alsidighed gør dem til rytternes foretrukne i al slags terræn. Specialized producerer både full-suspension mountainbikes og hardtail mountainbikes, og i mange forskellige prislejer, så du altid finder noget efter din smag. Virksomheden er særligt kendt for serierne Epic og Stumpjumper, men med de billigere alternativer Rockhopper og Chisel finder du også et væld af cykler til motionisten, begynderen og dem der bare gerne vil have en lækker transport cykel. 

Specialized cykler hos Cykelexperten.dk

Hos Cykelexperten fører vi et bredt udvalg af Specialized cykler og tilbehør både online og i Megastore. Her finder du både racercykler, mountainbikes, hverdagscykler og børnecykler, og i mange forskellige prislejer. Der er mange modeller at vælge fra, og det kan måske være svært at snævre det store sortiment ind. Derfor sidder vi klar på både telefon og mail alle ugens dage, for at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde din nye Specialized Cykel. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse hvor vi altid har masser af Specialized i udstillingen, og masser af dygtige ekspedienter der står klar til at hjælpe dig godt på vej.

Cykelexperten.dk fører et udvalgt Specialized Cykel og Tilbehørs sortiment i butikken som lander fra 1. maj 2018. og en bredt udvalg på webshoppen. Kom og se cyklerne i vores 1500m2 MEGASTORE på Slotsherrensvej 103, i Vanløse, hvor vi har åbent alle ugens 7 dage.