Thumbnail

Specialized, er en af verdens absolut førende cykelmærker. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold, her i blandt Astana, Etixx Quick Step og Tinkoff. Specialized har præsteret at have en års omsætning på 1 mia. kr. hvilket vidner om mærkets størrelse.

Priserne og modellerne er kommet ned i en pris hvor alle kan være med. I Cykelexperten.dks Specialized cykel sortiment finder du deres allermest populære modeller som Tarmac- og Venge-racercyklerne, Epic-, Stumpjumper- og Crave-MTB’er.

Generelt består enhver serie af en række modeller der stiger trinvis i pris. Fra Elite, Expert, over Pro og op til S-Works. Hos Cykelexperten.dk har vi valgt primært at føre deres racercykel modeller og mountainbike modeller da det er her mærket er stærkest, og her vi har størst efterspørgsel.

Specialized cykler er på forkant med udviklingen, ved hele tiden at prøve at flytte grænserne for cyklens formåen. Mærket blev grundlagt i 1974 af Mike Sinyard, som producerede deres første cykel Allez, som stadig hører til i kataloget over cykler.

Det er med stolthed vi præsenterer Specialized i vores sortiment for 2018. Kom snart og se cyklerne i vores 1500m2 MEGASTORE på Slotsherrensvej 103, i Vanløse, hvor vi har åbent alle ugens 7 dage.

Vis alle
Filtrer produkter