6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Sadelpinde


Se vores samlede udvalg af sadelpinde til cykler her på siden. Sadelpinden er det komponent der holder sadlen på cyklen, og det er den der benyttes når man skal justere sadelhøjden. Der findes modeller i forskellige størrelser og farver, og nogle er med integreret affjedring mens andre er uden. Du kan se det faste udvalg her på siden, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Cykel sadelpinde

Sadelpinde til cykler kan fås i mange forskellige udgaver, og har faktisk ret meget at sige i forhold til din position på cyklen. Nogle modeller kan fås med forskellige vinkler, længder og mål. Derfor skal du være opmærksom på, hvilken sadelpind der i forvejen sidder monteret på din cykel, så du ved lige præcis hvilke mål du kan sigte efter, når du vælger en ny. 
De fleste modeller passer dog til alle sadler, så når først sadelpinden er på plads, kan du faktisk frit vælge blandt det store udvalg af sadler. 
Langt de fleste sadelpinde er i aluminium, så de både er lette og holdbare. Aluminium kan desuden ikke ruste, så du ikke behøver at bekymre dig om vedligehold og alt for hyppig vask. Det eneste du i princippet skal være opmærksom på, er af sørge for, at der er fedt på sadelpinden inden den monteres. Hvis den monteres uden smøremiddel, kan den blive ridset, og kan med tiden blive svær at justere på. Hvis der er tale om en pind i carbon skal du desuden benytte carbonfedt, for at den sidder ordentligt fast i cyklen.
På elcykler eller klassiske dame- og herrecykler er det desuden populært med affjedring i sadelpinden. Affjedringen giver sig et par centimeter under belastning, så køreoplevelsen bliver blødere og mere komfortabel. Denne feature er særligt brugbar ved oprejstsiddende positioner, hvor vægten primært ligger bagers på cyklen.
Nogle sadelpinde er i aluminium mens andre er i kulfiber. Sadelpinden er ikke det mest betydningsfulde komponent, hvis du vil gøre din cykel så hurtig som muligt, men man kan spare en smule vægt ved at vælge den i kulfiber. Du kan desuden normalt vælge mellem pinde i sort eller sølv, så du næsten altid kan finde noget der matcher din cykel. Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige model, er du desuden også velkommen til at kontakte os. Udover det faste sortiment her på siden, kan vi nemlig skaffe en række andre modeller fra nogle af vores leverandører. Du er også altid velkommen i vores butik og værksted i Vanløse, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej.