6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Løse ærmer/ben


Her finder du et udsnit af de løse ærmer/ben vi fører. Løser ærmer og ben er en nem måde at få lidt ekstra isolering på de kølige dage. Produkterne er særligt brugbare på dage med omskiftelige temperaturer, eller som beklædning til starten af cykelturen. De kan nemlig lynhurtigt tages af og på og kan nemt opbevares i baglommen eller sadeltasken når de ikke bruges. Se vores samlede udvalg af løse ærmer og løse ben her på siden. 

Løse ærmer og ben til cykling


Løse ærmer og ben til cykling er fantastisk beklædning til det omskiftelige, danske vejr. Her er du ikke tvunget til at vælge ét outfit at bruge hele året, da du simpelthen kan skifte fra langærmet til kortærmet undervejs på turen. Løse ærmer og løse ben er i virkeligheden dét navnet antyder. Løse ben og ærmer der ikke hænger på en trøje eller et par cykelbukser. Ærmerne og benene kan hurtigt og nemt smøges om arme og ben og giver dig med det samme følelsen af henholdsvis en langærmet cykeltrøje og et par cykelbukser. Særligt i efterårs- og forårssæsonen er dette en populær løsning, da vejret kan skifte på få sekunder undervejs på turen. Du slipper altså for at 'dedikere' dig til én bestemt påklædning, da du netop kan skifte undervejs.

Både løse ærmer og løse ben kan nemt opbevares i baglommen på din cykeltrøje. De kan derfor nemt medbringes på cykelturen. Har du en sadeltaske kan du også smide ben og ærmer i denne. Der findes forskellige niveauer af løse ben og ærmer. Nogle er meget tynde, og giver bare en lille smule isolering til kroppen samt beskyttelse mod solen. Andre er dog lavet i tykkere materialer til de koldere dage, og nogle er endda med vand- eller vindafvisende overflade, så du også kan bruge dem, når vejret er rigtig dårligt. Der findes altså produkter til ethvert behov, om end funktionen for de forskellige modeller egentlig er den samme. Der findes desuden forskellige størrelser, og det kan være en fin idé at prøve de forskellige modeller, hvis du ikke tidligere har prøvet kræfter med løse ærmer og ben. Det kan således være svært at vurdere om man bør bruge størrelse S, M eller L, hvis man ikke har noget at forholde sig til på forhånd.

Hos Cykelexperten.dk fører vi løse ærmer og løse ben til cykling fra en række af de største mærker. Fast i vores sortiment af cykeltøj finder du brands som Alé, Assos og GripGrab der alle er kendetegnet af højeste kvalitet. Her kan du finde produkter der matcher ethvert prisniveau, og i modeller der passer til stort set alle behov. Både Alé og Assos leverer cykeltøj til nogle af verdens største cykelhold, og med GripGrab er du sikret verdensklasse produkter til håndgribelige priser. Se det samlede sortiment af løse ærmer og ben her på siden. Har du spørgsmål til udvalget kan du altid kontakte os eller besøge os i Megastore i Vanløse. Her har du desuden mulighed for at prøve de forskellige modeller, så du finder det helt rigtige til dig.