6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Northwave

Northwave

Northwave blev grundlagt tilbage i de sene 80’ere af Gianni Piva i Montebelluna, Italien. Efter stor succes i skisport så de første Northwave MTB sko dagens lys 1993. Resten er historie, og i dag er Northwave kendt for deres kvalitets cykelsko og cykeltøj. 

Northwave Cykelsko & Tøj


Northwave er et italiensk mærke, der blev grundlagt i 1970'erne af Gianni Piva i Montebelluna, Italien.

Oprindeligt startede Northwave med at producere sko til vintersporten, men har siden start 90'erne, hvor de kom ud med deres første Northwave MTB sko, udvidet deres sortiment og tilbyder nu en bred vifte af cykelbeklædning og tilbehør, herunder trøjer, bibs, jakker, cykelko mm.

 

Northwave - Italiensk kvalitet & design

Northwave er kendt for deres innovative og teknologisk avancerede produkter samt deres iøjnefaldende designs og farver. Mærket har et stærkt fokus på komfort, funktionalitet og ydeevne og er populært blandt både professionelle og fritidscyklister.

Bl.a. sponsorer Northwave den italiensk hingst af en temporytter, Filippo Ganna. 

De senere år har Northwave også haft stor fokus på at udvikle og skabe nye tøj kollektioner, der skal give dig som cyklist mulighed for at få top-kvalitet i dit cykeltøj, uden at du skal grave alt for dybt ned i dine lommer. 

 

Northwave Cykelsko

I deres sortiment af cykelsko tilbyder Northwave forskellige modeller til forskellige discipliner, såsom landevejscykling, mountainbiking og vintercykling.

De arbejder konstant på at forbedre deres produkter gennem forskning og innovation, og er kendt for at samarbejde med professionelle cykelhold og atleter, for at tilpasse og forbedre deres produkter.

 

Hvorfor vælge vinter cykelsko?

Du kan benytte et skoovertræk til dine almindelige cykelsko. Men vintersko og vinterstøvler er tykkere og større, hvilket yder en ekstra god beskyttelse mod kulden.

Typisk går vinter cykelsko op til anklen, hvilket giver mulighed for at slutte bukserne tæt, så du kan holde dig helt tør. Northwave benytter sål fra Michelin og har deres helt egen udviklede neopren forede topstykke som slutter sig tæt om anklen. 

Et godt eksempel på et par gode vintersko til cykling, er vores Northwave vinter cykelsko, som er designet til at holde dine fødder varme og isolerende helt ned til -15 grader.

Det er også muligt at finde andre cykel vintersko, som eksempelvis bruger det velkendte Gore-Tex teknologi, der er med til at holde vand og kulde ude. Du kan se vores store udvalg af Vinter Cykelsko her!

 

Northwave hos Cykelexperten.dk

Hos Cykelexperten.dk har vi specialiseret os i Northwave vinter cykelsko og mountainbike sko.

Northwave har markedets største line-up af vintersko til cykling, og her hos Cykelexperten.dk fører vi et snævert udvalg til race og et snævert udvalg til mountainbike, men ikke mindre end at vi kan dække alle ønsker inden for pris, og behovet for beskyttelse mod kulde, vind og vejr.