6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Northwave

Northwave Vintersko

Northwave blev grundlagt tilbage i de sene 80’ere af Gianni Piva i Montebelluna, Italien. Efter stor succes i action sport branchen lancerer virksomheden i 1993 deres første mountainbikesko. I dag er Northwave kendt som en kvalitets producent af blandt andet cykelsko og cykeltøj. 

Hos Cykelexperten.dk har vi specialiseret os i deres vinter race og mountainbike sko. Northwave har markedets største line-up af vintersko til cykling. Cykelexperten.dk fører et snævert udvalg til race og et snævert udvalg til mountainbike, men ikke mindre end at vi kan dække alle ønsker inden for pris, og behovet for beskyttelse mod kulde, vind og vejr. 

Vintersko og Tøj fra Northwave


Efter stor succes i action sport branchen lancerer virksomheden i 1993 deres første mountainbikesko. I dag er Northwave kendt som en kvalitets producent af blandt andet cykelsko og cykeltøj. Nedenfor finder du gode tilbud på produkter fra Northwave.

Du kan benytte et skoovertræk til dine almindelige cykelsko. Men vintersko og vinterstøvler er tykkere og større, hvilket yder en ekstra god beskyttelse mod kulden. Typisk går disse sko op til anklen, hvilket giver mulighed for at slutte bukserne tæt, så du kan holde dig helt tør. Northwave benytter sål fra Michelin og har deres helt egen udviklede neopren forede topstykke som slutter sig tæt om anklen. 


Et godt eksempel på et par gode vintersko til cykler er vores Northwave sko, som er designet til at holde dine fødder varme og isolerende helt ned til -15 grader. Andre af vores cykel vintersko bruger eksempelvis det velkendte Gore-Tex teknologi, til at holde vandet ude og kulden ude.