6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Børnecykler


børnecykel fra Kildemoes i grøn

Vi sælger børnecykler i flere forskellige farver og størrelser. Vi har masser af pigecykler og drengecykler samt løbecykler. Det er cykler fra alle branchens bedste børnecykel-mærker. Tilmed har vi løbende tilbud på vores cykler – se herunder for at finde en billig børnecykel.Find en børnecykel hos cykelexperten.dk


Her finder du børnecykler i flere forskellige størrelser, med spændende farver og fede designs.

Har dit barn allerede en cykel, eller står du over for at skulle købe den første cykel? Udbuddet af cykler er stort, og vi har pigecykler, drengecykler og juniorcykler til alle behov. Det vigtigste når du skal købe en ny cykel til dit barn er, at cyklen er sikkerhedsgodkendt. Vi forhandler kun anerkendte mærker.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige cykel til dit barn eller barnebarn, så har vi kyndig vejledning i butikken, eller du kan se vores Størrelsesguide for børnecykler her.

Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores butik i Vanløse for at prøvekøre, se og mærke vores cykler. Hvis det er muligt for dig, så giv os gerne besked om, hvilke cykler det drejer sig om, så vi kan nå at gøre dem klar til dit besøg.

Ekspert i børnecykler

Vi sælger børnecykler i flere forskellige farver og størrelser fra alle branchens bedste børnecykel-mærker. Tilmed har vi løbende tilbud på vores børnecykler – se herunder for at finde billige børnecykler.Har dit barn allerede en cykel, eller står du over for at skulle købe den første børnecykel? Udbuddet af børnecykler er stort, og vi har børnecykler, pigecykler, drengecykler og juniorcykler til alle behov. Det vigtigste når du skal købe en ny cykel til dit barn er, at cyklen er sikkerhedsgodkendt. Vi forhandler kun anerkendte mærker, og når du køber børnecykler hos Cykelexperten, kan du være sikker på, at vi tjekker din cykel grundigt. Derfor er dit barns cykel altid 100% i orden, når den forlader vores butik.Vi har skønne børnecykler med støttehjul til børn, der skal have deres første tohjulede cykel. Eller hvad med en lille fin MBK børnecykel med cykelkurv i typiske pigefarver? Eller måske en mountainbike eller BMX til de aktive børn? Her er masser af billige børnecykler til piger og drenge at vælge mellem.Kom forbi vores butik i Vanløse hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige børnecykel til dit barn eller barnebarn. Derved er du sikker på at købe den rigtige størrelse børnecykel, så den passer perfekt til barnets højde. Så bliver det en meget mere sikker og sjov fornøjelse at cykle.

Sådan vælger du den rette cykel til dit barn

Børn under 10 år har større udfordringer med balancen end ældre børn og voksne. Derfor anbefaler vi, at børn under denne alder skal kunne have en flad fod i jorden, når barnet sidder på cyklen. Af samme grund er det vigtigt at købe en børnecykel, der passer til dit barn helt fra starten af.

  • 2-4 år: 12”
  • 4-6 år: 16”
  • 5-7 år: 18”
  • 6-8 år: 20”
  • 8-10 år: 24”
  • 10-13 år: 26”

Børn fra cirka 10-års alderen og opad er bedre til at holde balancen end de yngre børn. Derfor behøver børn i denne aldersgruppe kun at kunne sætte en enkelt flad fod i jorden, imens de sidder på cyklen.

Fra børnecykel til sikkert tilbehør

Når du har fundet den børnecykel, der giver størst glæde for dit barn, må du ikke glemme tilbehøret, der hæver sikkerheden. Her tænker vi især på cykelhjelme, støttehjul og ikke mindst lygter og reflekser.

Vi hjælper dig gerne med at gøre dit barns cykelture så sikre som muligt, så klik dig over til vores tilbehør oppe i menuen, eller kom forbi vores butik i Vanløse. 

Du kan også altid fange os på tlf. 72 30 18 17 eller på mail: info@cykelexperten.dk, hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil høre mere om vores udvalg af pigecykler, drengecykler og juniorcykler.

Finansiering af børnecykel

Har du i øvrigt set, at du kan finansiere din børnecykel med et rentefrit lån? Vælg selv om du vil betale over 12, 24 eller 36 måneder.