6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
ASSOS

Assos

Assos er svaret på dine drømme hvis du er Race eller MTB cykelrytter og vil forkæle dig selv og dine kropsdele. Cykeltøj af allerhøjeste kvalitet er hvad de står for. Virksomheden er familieejet og er beliggende i Lugano, Schweizisk. Det blev grundlagt af Toni Maier. Han revolutionerede cykelbuksen ved at være den første som indførte det elelastiske materiale Lycra i en buks.

Assos cykeltøj

Med cykeltøj fra Assos bliver det ikke meget bedre. Mærket og deres produkter anses af mange som det ypperste indenfor cykeltøj og accessories, og virksomhedens produkter har i mange år været fast inventar på de øverste niveauer af cyklingens verden. Assos har siden etableringen i 1976 ikke ligget stillet, når det kommer til produktudvikling. Virksomheden er hele tiden på forkant med udviklingen indenfor cykeltøj, og særligt deres bibshorts er blandt de bedste man kan købe for penge.

Verdens bedste cykeltøj

Assos er kendt for deres unikke, funktionelle - og ofte patenterede - designs, der giver deres produkter en række helt særegne egenskaber. Derfor er virksomhedens produkter også blandt de flittigst benyttede indenfor professionel landevejscykling - produkternes kvalitet og ydeevne er simpelthen i en liga for sig selv. F.eks. er det en kendt hemmelighed at mange professionelle cykelryttere får indsyet Assos puder i deres shorts - også selvom der er tale om et konkurrerende mærke.
Assos bibshorts får en del af deres unikke egenskaber fra den såkalte 'golden gate' teknologi. Teknologien indebærer at den indbyggede pude i shorts'ene kan bevæge sig uafhængigt fra resten af bukserne. Puden hæfter kun i den forreste og bagerste del, og efterlader derfor en 'tunnel' i midten hvor stof kan gnide mod stof, så rytterens egen belastning minimeres markant. Denne teknik tillader brug af shortsene i mange timer ad gangen, dag efter dag.

Assos cykeltøj og tilbehør

Foruden shorts, jerseys, jakker og anden beklædning er Assos også kendt for en række populære accessories og tilhørende produkter. Eksempelvis er deres buksefedt, Assos Chamois Creme, blandt de mest benyttede i cyklingens verden. Deres vaskemiddel til cykeltøj er ligeledes blandt de mest populære produkter.
Her på siden finder du det samlede udvalg af Assos cykeltøj og tilbehør. Besøg os også i Megastore i Vanløse hvor vi altid har masser af Assos produkter på lager, så du kan både se og prøve. Vores dygtige ekspedienter står klar alle ugens dage, til at hjælpe dig med at finde det rigtige cykeltøj.