6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Centurion

Centurion cykler

Centurion Cykler har sin ånd i nordisk æstetik og fri, effektiv køreglæde på de lange og mellemlange ture. Cykler fra Centurion er designet i Danmark, og er lavet til dansk terræn og danske forhold. Uanset om du søger en cykel til motion eller daglig transport, kan du finde modeller der giver dig masser af køreglæde, og som kan holde til det hårde danske vejr. Se det samlede udvalg af cykler fra den populære danske producent her på siden.

 Cykler fra Centurion

Med en cykel fra Centurion er du garanteret høj kvalitet, god holdbarhed og masser af køreglæde. I sortimentet finder du både hurtige cykler med udvendige gear, og mere praktiske modeller der kan benyttes til de små ærinder. Cyklerne er at finde i prislejer for enhver smag, og med masser af farver og designs at vælge fra, vil der være noget for alle. Centurion har lavet cykler i mange år, og er i dag blandt de største cykelproducenter i Danmark. Cyklerne er designet til brug under danske forhold, så du ikke skal bekymre dig for meget om vedligehold og holdbarhed.

Centurion cykler kan fås i en bred vifte af varianter. I sortimentet finder du både klassiske damecykler til de korte ture i byen, hvor komforten er vægtet højt og designet er smart og klassisk, samt mere sporty modeller der sikrer brugeren god kraftoverførsel og masser af fart på landevejene og cykelstierne. Blandt de mest populære modeller finder du f.eks. Basic Fitness, der med udvendige gear og praktiske komponenter giver dig masser af fart, komfort og lavt vedligehold. Disse modeller er til dig, der pendler længere ture på daglig basis, eller som ønsker en stadig komfortabel cykel til motion og træning.

Et andet populært valg i Centurions sortiment er de klassiske modeller Le Mans og Ultimate. Le Mans har været del af udvalget i efterhånden mange år, og sikrer brugeren en billig cykel af høj kvalitet. Cyklen kommer udstyret fra start, med lås, skærme, støtteben og bagagebærer, og giver god komfort med stel i aluminium og bredere dæk. Le Mans er særligt populær til brug i byen, sommerhuset eller til de kortere daglige ture. Hvis du ønsker en lille smule mere fart, men stadig vil have indvendige gear og lavt vedligehold, kan du tage et kig på Ultimate. Centurion Ultimate er som så mange andre citybikes idag med indvendige gear, rullebremser og punkterhæmmende dæk, så du ikke skal bekymre dig om rengøring og rensning særlig ofte. De smalle dæk, det lette stel og den sporty kørestilling giver dig masser af fart, samtidig med at cyklen er dejlig praktisk i det hårde danske vejr.

Tag også et kig på Centurions Zero-model. Zero er producentens letteste og hurtigste model og kan fås i udgaver både med indvendige og udvendige gear. Zero er med en aggressiv stilling og smalle dæk, samtidig med at stel og hjul er lettere og stivere end de andre modeller i sortimentet. Det er denne cykel du skal vælge, hvis du gerne vil have masser af fart, både til hverdag og når du motionerer. Hvis du til gengæld søger komfort, skal du hellere sigte efter nogle af de andre modeller.

Cykler til ethvert behov


Nogle Centurion cykler kommer udstyret fra start. Hvor meget udstyr der er tale om, kan variere fra model til model, mens nogle også kommer helt uden udstyr. Heldigvis er de danske cykler klargjort til montering af stort set alle standard komponenter, man kan komme i tanke om. På stellene finder du anlæg til skærme, støtteben, lås, bagagebærer og lygter, så man kan få en fuld fastmonteret udstyrspakke på sin cykel. På nogle modeller vil du desuden have mulighed for at justere på styrhøjden, så du kan finde lige netop den position der matcher dig og dine behov.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykler fra Centurion. Modellerne er alle designet med fokus på praktikalitet og smarte designs, så du, uanset hvilken model du vælger, er garanteret et solidt produkt, du kan benytte i mange år. I sortimentet finder du både cykler med indvendige og udvendige gear, fælgbremser, fodbremser og skivebremser, og stel i både stål og aluminium, så du kan finde en cykel - uanset hvad du søger. På nogle modeller vil du ydermere have mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver og designs.

Hos Cykelexperten.dk indkøber vi ofte store partier af cykler fra den populære danske producent. Derfor kan vi ofte også tilbyde dig stærke priser og tilbud på mange af modellerne fra de forrige år - i de fleste tilfælde er det bare lakeringen der får en overhaling. Se det samlede sortiment her på siden. Har du spørgsmål til udvalget, eller brug for hjælp til at finde den rette model til dine behov, kan du altid kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi altid har hundredevis af cykler udstillet, som du både kan se og prøve.