6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Centurion cykler

Centurion Cykler har sin ånd i nordisk æstetik og fri, effektiv køreglæde på de lange og mellemlange ture. Basic modellen er klassikeren i Centurions cykel-sortiment og er omdrejningspunktet for de øvrige produkter i sortimentet. Centurion Basic Modellen er den centrale model i Centurions cykelprogram

Centurion Cykler udmærker sig ved den enkle og stilrene fremtoning og sit enkle og funktionelle design. En let og gedigen cykel til hurtig og sikker transport. 

Centurion-kørere er loyale og vedholdende cyklister, der holder fast i deres foretrukne transportmiddel. Simpelt hen fordi det er en hurtig og stabil måde at bevæge sig rundt. Derfor har det være Centurions opgave i mange år at skabe cykler, der følger med tiden og cyklisternes behov. Derfor kan du i dag køre Centurion med sporty og mere oprejst kørestilling. 

Herunder ser du vores tilbud på Centurion cykler, og i vores MEGASTORE på Slotsherrensvej 103, Vanløse har vi altid over 100 Centurion cykler til udstilling i vores 1500m2 store butik. 

Find deres brandside her