6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
GripGrab

GripGrab

GripGrab er en dansk virksomhed som er førende inden for udvikling af handsker og småt beklædning til cykling og løb. Det er skoovertræk, huer, ben og arm varmere samt cykelsokker og skoovertræk. Det er state-of-the-art produkter med masser af nye teknologier. Se det samlede udvalg af cykel beklædning fra GripGrab her på siden.

 

 GripGrab cykling

Den danske virksomhed GripGrab er gået fra at have produkter vi elsker i Danmark, til at have produkter som hele verden elsker. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af tre brødre. Virksomheden designer, og udvikler, sportshandsker og tilbehør med speciale i cykelhandsker og cykelbeklædning. Senest har de udvidet hele deres Hi-Vis serie som er synlig beklædning i skarp gul farve med reflekterende funktion. Med produkter fra den populære danske producent, er du sikret super produkter med flotte designs og smarte funktioner. Alle produkterne er lavet med brugeren i fokus, og kan fås i masser af forskellige prislejer, så der er noget for enhver smag. 

GribGrab produkter er cykelhandsker, huer, ben og armvarmere og skoovertræk til mellemklasse segmentet. Altså til priser hvor alle kan være med. men med en kvalitet som udfordrer de bedste af de bedste. Her i findes nøglen til deres gigantiske succes. Samtidig vil du uanset om om du er pige, dreng, mand eller kvinde kunne finde det nødvendige cykeludstyr i deres sortiment. De forskellige modeller kan fås i mange forskellige designs, og ofte også i flere forskellige farver, så du kan opnå et look der matcher lige netop din smag. 

GripGrab leverer cykel tilbehør til stort set alle behov. I sortimentet finder du lækre cykelsokker til de helt varme dage, cykelhandsker der sikrer din komfort på cyklen, og overtræk, huer og handsker til de helt kolde vintermåneder. Virksomheden har valgt ikke at producere cykeltøj, men i stedet fokusere 100% på udvikling og produktion af tilbehør, der har til formål at give brugeren den bedst mulige oplevelse på cyklen. Her er det underordnet om du kører cykelløb, motionerer eller bare bruger cyklen til transport. Produkterne er lavet i super kvalitet, så de både er funktionelle og kan bruges i lang tid før de behøver udskiftning.

Se det samlede udvalg af GripGrab beklædning her på siden. Her kan du få et overblik over det samlede udvalg, og finde lige netop de produkter du har brug for. Har du brug for hjælp kan du ringe til os på telefon eller skrive på mail. Besøg os også gerne i Megastore, hvor du kan både se og prøve de mange forskellige produkter, så du finder det helt rigtige.