6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
GripGrab

GripGrab

GripGrab er en dansk virksomhed som er førende inden for udvikling af handsker og småt beklædning til cykling og løb. Det er skoovertræk, huer, ben og arm varmere samt cykelsokker og skoovertræk. Det er state-of-the-art produkter med masser af nye teknologier. Senest har de udvidet hele deres Hi-Vis serie som er synlig beklædning i skarp gul farve med reflekterende funktion.

Den danske virksomhed GripGrab er gået fra at have produkter vi elsker i Danmark, til at have produkter som hele verden elsker. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af tre brødre. Virksomheden designer, og udvikler, sportshandsker og tilbehør med speciale i cykelhandsker og cykelbeklædning. 

GribGrab produkter er cykelhandsker, huer, ben og armvarmere og skoovertræk til mellemklasse segmentet. Altså til priser hvor alle kan være med. men med en kvalitet som udfordrer de bedste af de bedste. Her i findes nøglen til deres gigantiske succes. Samtidig vil du uanset om om du er pige, dreng, mand eller kvinde kunne finde det nødvendige cykeludstyr i deres sortiment.