6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykeltasker - tasker til cykelturen


En cykeltaske giver dig mulighed for at transportere flere ting sikkert på cykelturen. Sommetider kan det være nødvendigt med ekstra plads på cyklen, og her bliver en cykeltaske ekstra hjælpsom. På Cykelexperten fører vi et bredt udvalg af cykeltasker af høj kvalitet, så du kan være sikker på at finde en cykeltaske, der matcher dit behov. Kig f.eks. nærmere på en Ortlieb cykeltaske, der er vandtætte, slidstærke og let monterbare. 

Vi har et bredt sortiment af cykeltasker til styr, sadel og bagagebærer. Så du kan finde lige den cykeltaske, som du mangler! Vi har også et stort udvalg af cykelrygsække. 

Herunder kan du se vores store udvalg af cykeltasker og finde den, der lever op til dine forventninger.

Cykeltasker til alle behov og formål

Selvom cyklens bagagebærer eller en klassisk cykelkurv kan være en hjælp, er det ikke altid nok. I så fald kan en cykeltaske være det rigtige valg.

Uanset om du har brug for meget eller lidt opbevaringsplads, findes der en cykeltaske til dit behov. 

Er du sommetider nødt til at lade cyklen stå, fordi du ikke kan have alt dit grej med på turen? Så kan en cykeltaske være den helt rigtige løsning. 

Måske skal du på cykelferie og har brug for meget bagage? Eller måske er det computeren, der skal transporteres sikkert (og tørt) til og fra arbejde? En cykeltaske er god at have både til hverdagen, ferien og motionen. Uanset hvad, har vi cykeltasken til dig.

Praktiske typer cykeltasker til montering på cykel

Når du skal vælge en taske til cykelturen, er der flere ting, du skal tage stilling til. Først og fremmest skal du overveje, om du leder efter en rygsæk eller en taske, der kan monteres på cyklen. Der er nemlig stor forskel i taskerne og deres design, alt efter hvor de monteres på cyklen.

Hvis førstnævnte er tilfældet, er der flere muligheder, alt efter hvor meget plads du har behov for.

Sadeltasker

Skal du kun have plads til småting, er en sadeltaske en praktisk og smart løsning. Den monteres under sadlen og kan nemt indeholde de vigtigste ting på cykelturen såsom en lille cykelpumpe. 

Sadeltasker kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvad du har brug for at opbevare. Nogle modeller er desuden med gode opbevaringsmuligheder med indvendige lommer og afdelinger, så du kan strukturere din bagage.

Se vores specifikke udvalg af sadeltasker her

Cykeltaske til styr eller bagagebærer

Har du brug for mere plads, kan du kigge på tasker, der monteres på styr eller bagagebærer. Det er fx en god idé, hvis du tager cyklen på indkøb – på den måde slipper du for at balancere med indkøbsposer på styret eller bagagebærer, hvor du risikerer, at indholdet falder ud. Taskerne er ofte lette at montere og afmontere, så du selv kan vælge om du vil have dem på på din tur, eller ej. Derudover vil flere af taskerne være vandtætte cykeltasker, så din bagage holdes tør og beskyttet uanset hvordan vejret tager sig ud. 

Se udvalget af cykeltasker til styr her

Sidetasker

Sidetasker, der monteres på siden af din cykels bagagebærer, er et populært valg, hvis du skal have mulighed for at transportere meget. Sidetasker er dobbelte cykeltasker, som sidder på hver sin side af cyklen enten foran eller bagpå – eller begge dele, hvis du skal have rigtig meget med fx på en cykelferie. Sidetaskerne er nok de mest udbredte og populære cykeltasker, da der er rummelige, fleksible og kan fås i vandtætte udgaver. 

Den store rummelighed og fleksibilitet gør taskerne populære til mange forskellige formål, da de kan tilpasses den enkelte situation. Nogle sidetasker er kantede og med faste former, så din bagage er godt beskyttet. Andre kan snøres ind eller rulles sammen, så de slutter tæt om indholdet, også selvom taskerne ikke er fyldt fuldt ud.

Hvordan monterer man en sidetaske?

De fleste cykeltasker til montering på siden af bagagebæren, kan nemt tages af og på. Du kan derfor selv vælge om du vil have taskerne på, på den enkelte tur, eller ej. F.eks. kan du afmontere den ene taske, og lade den anden side. 

De fleste sidetasker er nemlig to enkeltstående tasker, der kan flyttes enkeltvis. Der er derfor fuld frihed i forhold til montering og placering af de enkelte tasker. 

Cykelrygsæk

Vil du helst cykle med en rygsæk, er det en god ide at vælge en, som er lavet til formålet. Det giver ikke blot en langt bedre komfort, men cykelrygsækkene har også en del praktiske funktioner, som gør cykelturen lettere. 

Skal du ud på en længere cykeltur, kan en drikkerygsæk være et godt valg. En drikkerygsæk giver dig mulighed for at få stillet din tørst hurtigt, uden du behøver at rode med drikkedunk og på den måde miste fokus. I sortimentet finder du et solidt udvalg af cykelrygsække med drikkemuligheder, fra mærker som Camelbak og USWE. 

Rygsækkene er små og sidder tæt til kroppen, så du ikke forstyrres mens du cykler. Inde i tasken finder du et mindre opbevaringsrum og en såkaldt 'blære' til opbevaring af væske. Fra blæren løber en slange over brugerens ryg, og hele vejen til munden, så man nemt har adgang til drikke på cyklen. Dette er særligt en fordel, hvis man kører cykel i skoven eller på sporet, hvor der kræves fuld opmærksomhed. 

Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af cykelrygsække her

Vandtæt cykeltaske

Mange cykeltasker er vandtætte eller vandafvisende, men det er alligevel en god ide at være opmærksom på de enkelte produkter. Skal du fx transportere din computer eller telefon i tasken, skal du være sikker på, at den er 100% vandtæt. 

Vi har et bredt udvalg af vandtætte cykeltasker, fx vandtætte computertasker, som både kan bruges som skuldertaske og cykeltaske, så du nemt kan få din computer til og fra arbejde. 

Populære cykeltasker fra Ortlieb

Sortimentet er med tasker af høj kvalitet fra nogle af markedets største producenter. Derfor er du, uanset hvilken cykeltaske du vælger, garanteret høj kvalitet og super funktionalitet. 

Blandt de mest populære i sortimentet er Ortliebs Back-Roller City cykeltasker, der er helt vandtætte, og kan rulles sammen for at matche indholdet. Taskerne kan fås i sort eller rød og kommer i sæt af to, men hvor de enkelte tasker kan bruges enkeltvis. Cykeltaskerne hægtes på bagagebæreren med de integrerede kroge, og fæstner på siden med en ekstra krog, så tasken sidder godt og stabilt under kørsel. 

Køb cykeltasker hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille en ny og komfortabel cykeltaske i høj kvalitet og funktionalitet hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej.

Vi håber du bliver glad for din nye cykeltaske til cykelturen!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk