6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykeltasker


Herunder finder du vores store udvalg af cykeltasker. Tasker til cykler findes i mange former og størrelse - alt efter behovet. Vi har cykeltasker til indkøbsturen, men også til pendleren og den der vil rejse landet eller udlandet rundt, hvor en del bagage er nødvendigt. Cykeltasker kan fås i masser af forskellige udgaver og størrelser, så der er noget for de fleste behov. Se det samlede udvalg her på siden.

Cykeltaske

Sommetider kan det være nødvendigt med ekstra plads på cyklen, og selvom cyklens bagagebærer eller en klassisk cykelkurv kan være en hjælp, er det ikke altid nok. I så fald kan en cykeltaske være det rigtige valg. Cykeltasker giver dig mulighed for at transportere flere ting sikkert på cykelturen. Uanset om du har brug for meget eller lidt opbevaringsplads, findes der en cykeltaske til dit behov. Vi har et bredt sortiment af cykeltasker til montering på både styr, sadel og bagagebærer. Vi har også et stort udvalg af cykelrygsække. Herunder kan du se vores store udvalg af cykeltasker og finde den, der lever op til dine forventninger.

Er du sommetider nødt til at lade cyklen stå, fordi du ikke kan have alt dit grej med på turen? Så kan en cykeltaske være den helt rigtige løsning. Måske skal du på cykelferie og har brug for meget bagage? Eller måske er det computeren, der skal transporteres sikkert (og tørt) til og fra arbejde? Uanset hvad, har vi cykeltasken til dig.

Cykeltasker til montering på styr, sadel eller bagagebærer

Når du skal vælge en taske til cykelturen, er der flere ting, du skal tage stilling til. Først og fremmest skal du overveje, om du leder efter en rygsæk eller en taske, der kan monteres på cyklen. Der er nemlig stor forskel i taskerne og deres design, alt efter hvor de monteres på cyklen.

Hvis førstnævnte er tilfældet, er der flere muligheder, alt efter hvor meget plads du har behov for.
Skal du kun have plads til småting, er en sadeltaske en praktisk og smart løsning. Den monteres under sadlen og kan nemt indeholde de vigtigste ting på cykelturen såsom en lille cykelpumpe. Sadeltasker kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvad du har brug for at opbevare. Nogle modeller er desuden med gode opbevaringsmuligheder med indvendige lommer og afdelinger, så du kan strukturere din bagage.

Har du brug for mere plads, kan du kigge på tasker, der monteres på styr eller bagagebærer. Det er fx en god idé, hvis du tager cyklen på indkøb – på den måde slipper du for at balancere med indkøbsposer på styret eller bagagebærer, hvor du risikerer, at indholdet falder ud. Taskerne er ofte lette at montere og afmontere, så du selv kan vælge om du vil have dem på på din tur, eller ej. Derudover vil flere af taskerne være vandtætte cykeltasker, så din bagage holdes tør og beskyttet uanset hvordan vejret tager sig ud. 

Sidetasker, der monteres på siden af din cykels bagagebærer, er et populært valg, hvis du skal have mulighed for at transportere meget. Sidetasker er dobbelte cykeltasker, som sidder på hver sin side af cyklen enten foran eller bagpå – eller begge dele, hvis du skal have rigtig meget med fx på en cykelferie. Sidetaskerne er nok de mest udbredte og populære cykeltasker, da der er rummelige, fleksible og kan fås i vandtætte udgaver. Den store rummelighed og fleksibilitet gør taskerne populære til mange forskellige formål, da de kan tilpasses den enkelte situation. Nogle sidetasker er kantede og med faste former, så din bagage er godt beskyttet. Andre kan snøres ind eller rulles sammen, så de slutter tæt om indholdet, også selvom taskerne ikke er fyldt fuldt ud.  De fleste cykeltasker til montering på siden af bagagebæren, kan nemt tages af og på. Du kan derfor selv vælge om du vil have taskerne på, på den enkelte tur, eller ej. F.eks. kan du afmontere den ene taske, og lade den anden side. De fleste sidetasker er nemlig to enkeltstående tasker, der kan flyttes enkeltvis. Der er derfor fuld frihed i forhold til montering og placering af de enkelte tasker. 

Cykelrygsæk

Vil du helst cykle med en rygsæk, er det en god ide at vælge en, som er lavet til formålet. Det giver ikke blot en langt bedre komfort, men cykelrygsækkene har også en del praktiske funktioner, som gør cykelturen lettere. 

Skal du ud på en længere cykeltur, kan en drikkerygsæk være et godt valg. En drikkerygsæk giver dig mulighed for at få stillet din tørst hurtigt, uden du behøver at rode med drikkedunk og på den måde miste fokus. I sortimentet finder du et solidt udvalg af cykelrygsække med drikkemuligheder, fra mærker som Camelbak og USWE. Rygsækkene er små og sidder tæt til kroppen, så du ikke forstyrres mens du cykler. Inde i tasken finder du et mindre opbevaringsrum og en såkaldt 'blære' til opbevaring af væske. Fra blæren løber en slange over brugerens ryg, og hele vejen til munden, så man nemt har adgang til drikke på cyklen. Dette er særligt en fordel, hvis man kører cykel i skoven eller på sporet, hvor der kræves fuld opmærksomhed. 

Vandtæt cykeltaske

Mange cykeltasker er vandtætte eller vandafvisende, men det er alligevel en god ide at være opmærksom på de enkelte produkter. Skal du fx transportere din computer eller telefon i tasken, skal du være sikker på, at den er 100% vandtæt. Vi har et bredt udvalg af vandtætte cykeltasker, fx vandtætte computertasker, som både kan bruges som skuldertaske og cykeltaske, så du nemt kan få din computer til og fra arbejde. Blandt de mest populære i sortimentet er Ortliebs Back-Roller City cykeltasker, der er helt vandtætte, og kan rulles sammen for at matche indholdet. Taskerne kan fås i sort eller rød og kommer i sæt af to, men hvor de enkelte tasker kan bruges enkeltvis. Cykeltaskerne hægtes på bagagebæreren med de integrerede kroge, og fæstner på siden med en ekstra krog, så tasken sidder godt og stabilt under kørsel. 

Brug for hjælp til at finde den rigtige cykeltaske?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige cykeltaske, er du altid velkommen til at kontakte eller besøge os. Her på webshoppen finder du vores samlede udvalg af tasker til cyklen. Sortimentet er med tasker af høj kvalitet fra nogle af markedets største producenter. Derfor er du, uanset hvilken cykeltaske du vælger, garanteret høj kvalitet og super funktionalitet. Her er cykeltasker til ryggen, til bagagebæreren, til styret og meget andet, så du kan finde lige netop den model du skal bruge. Hvis du har spørgsmål sidder vi klar på telefon og mail alle ugens dage, og i vores Megastore i Vanløse, kan du få et kig på de mange forskellige produkter. Vores dygtige ekspedienter kan hjælpe dig med at finde lige netop den taske der passer dig og din cykel. Her på siden kan du se hvilke cykeltasker der er på lager i øjeblikket.