6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykeltasker


Herunder finder du vores store udvalg af cykeltasker. Tasker til cykler findes i mange former og størrelse - alt efter behovet. Vi har cykeltasker til indkøbsturen, men også til pendleren og den der vil rejse landet eller udlandet rundt, hvor en del bagage er nødvendigt.

Cykeltaske

Sommetider kan det være nødvendigt med ekstra plads på cyklen, og selvom cyklens bagagebærer eller en klassisk cykelkurv kan være en hjælp, er det ikke altid nok. I så fald kan en cykeltaske være det rigtige valg. Cykeltasker giver dig mulighed for at transportere flere ting sikkert på cykelturen. Uanset om du har brug for meget eller lidt opbevaringsplads, findes der en cykeltaske til dit behov. Vi har et bredt sortiment af cykeltasker til montering på både styr, sadel og bagagebærer. Vi har også et stort udvalg af cykelrygsække. Herunder kan du se vores store udvalg af cykeltasker og finde den, der lever op til dine forventninger.

Er du sommetider nødt til at lade cyklen stå, fordi du ikke kan have alt dit grej med på turen? Så kan en cykeltaske være den helt rigtige løsning. Måske skal du på cykelferie og har brug for meget bagage? Eller måske er det computeren, der skal transporteres sikkert (og tørt) til og fra arbejde? Uanset hvad har vi cykeltasken til dig.

Cykeltasker til montering på styr, sadel eller bagagebærer

Når du skal vælge en taske til cykelturen, er der flere ting, du skal tage stilling til. Først og fremmest skal du overveje, om du leder efter en rygsæk eller en taske, der kan monteres på cyklen.

Hvis førstnævnte er tilfældet, er der flere muligheder, alt efter hvor meget plads du har behov for.
Skal du kun have plads til småting, er en sadeltaske en praktisk og smart løsning. Den monteres under sadlen og kan nemt indeholde de vigtigste ting på cykelturen såsom en lille cykelpumpe.

Har du brug for mere plads, kan du kigge på tasker, der monteres på styr eller bagagebærer. Det er fx en god idé, hvis du tager cyklen på indkøb – på den måde slipper du for at balancere med indkøbsposer på styret eller bagagebærer, hvor du risikerer, at indholdet falder ud.

Sidetasker er et populært valg, hvis du skal have mulighed for at transportere meget. Sidetasker er dobbelte cykeltasker, som sidder på hver sin side af cyklen enten foran eller bagpå – eller begge dele, hvis du skal have rigtig meget med fx på en cykelferie.

Cykelrygsæk

Vil du helst cykle med en rygsæk, er det en god ide at vælge en, som er lavet til formålet. Det giver ikke blot en langt bedre komfort, men cykelrygsækkene har også en del praktiske funktioner, som gør cykelturen lettere.

Skal du ud på en længere cykeltur, kan en drikkerygsæk være et godt valg. En drikkerygsæk giver dig mulighed for at få stillet din tørst hurtigt, uden du behøver at rode med drikkedunk og på den måde miste fokus. Vi har et stort udvalg af drikkerygsække fra CamelBak, som varierer i størrelse, så du også kan have din opbakning i rygsækken.

Vandtæt cykeltaske

Mange cykeltasker er vandtætte eller vandafvisende, men det er alligevel en god ide at være opmærksom på de enkelte produkter. Skal du fx transportere din computer eller telefon i tasken, skal du være sikker på, at den er 100% vandtæt. Vi har et bredt udvalg af vandtætte cykeltasker, fx vandtætte computertasker, som både kan bruges som skuldertaske og cykeltaske, så du nemt kan få din computer til og fra arbejde.

Brug for hjælp?

Hvis du stadig er i tvivl, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Du kan enten kigge forbi en af vores butikker eller kontakte os på mail eller telefon – så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige cykeltaske til dine behov.