6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Ortlieb

Ortlieb

Ortlieb er en tysk producent af tasker til cykler. Virksomhedens produkter er særligt kendt for sine rummelige, praktiske og smagfulde designs. Taskerne er både for den daglige pendler og langdistancetrekkeren der tager på flere dages cykelferie. I vores sortiment finder du cykeltasker i flere forskellige størrelser og designs, så der helt sikker er noget der matcher din cykel og dine behov.

Ortlieb cykeltasker

Ortlieb er blandt de mest populære producenter af cykeltasker i Europa. Virksomhedens tasker benyttes af pendlere i mange lande, og produkterne har vundet et væld af priser over en længere årrække. Ortlieb er kendt for deres innovative designs og funktionelle anordninger, der gør det nemt for brugeren at bruge deres produkter efter hensigten. Cykeltaskerne fra det tyske mærker er holdbare, hårdføre og lette at bruge, så du uanset hvilken taske du vælger, er garanteret et produkt du bliver glad for.

Blandt virksomhedens mest populære produkter er Back-Roller serien, der består af sidetasker til direkte montering på en standard bagagebærer. Taskerne bærer rummer hver op til 20 liter, og er 100% vandtætte. Produkterne er udarbejdet i slidstærke materialer så de trygt kan benyttes i mange år. Taskerne kommer som sæt og kan vælges i enten sort eller rød, så de kan matche din cykel. Taskerne kan hurtigt hægtes af og på din bagagebærer, men sidder samtidig effektivt fastspændt på cyklen, så du roligt kan fylde indkøb, computer og andre redskaber i. 

Ortlieb leverer dog et væld af andre løsninger, når det kommer til praktiske cykeltasker til pendling eller cykelferie. Her på siden finde du det faste sortiment, men du er altid velkommen til at give os et kald, hvis du søger et helt specifikt produkt. I nogle tilfælde har vi således mulighed for at skaffe flere modeller gennem vores leverandører. Uanset hvilket produkt du vælger fra Ortlieb, er du dog garanteret høj kvalitet og smarte designs der matcher enhver cykel. Her er funktionalitet vægtet højest, og det kan man tydeligt mærke, når man oplever de mange produkter fra den tyske producent. 

Produkterne kan anskaffes i en række designs og farvetemaer. Standardlooks er dog sort og rød. Her på siden kan du se det samlede sortiment, og følge med i de aktuelle tilbud. Vi har næsten altid Ortlieb på lager i Megastore i Vanløse, og monterer gerne taskerne på din nye cykel for dig. Kom et smut forbi og se taskerne og de løsninger, der kan være relevante for dig. Giv os gerne et kald på forhånd, hvis du søger et specifikt produkt, så vi kan hjælpe dig godt på vej.