6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Racercykler


Find din nye racercykel her. Alle vores racercykler er 100% samlet og køreklar, hvad enten vi leverer den til dig eller du kommer forbi og køber den i vores butik i Vanløse. Vi har racercykler i alle prisklasser, så uanset om du er begynder, øvet eller professionel kan vi dække dit behov.Vi har over 200 forskellige racercykler - og sikkert også din


Vi fører alle de bedste og mest populære mærker: Specialized, Scott, Giant, BMC, Bianchi, Cannondale og meget andet.

Et af vores specialer er at have et rigtig stort udvalg af cykler - også racercykler. Vi ved, at der er mange niveauer af motionscykling, og vi motionisters budgetter er lige så svingende. 

Derudover er der også mange former for motionscykling, der måske kræver en særlig type racercykel.  Kører du på landevej er det måske af typen Race - eller Komfort / Endurance. Kører du mere på grus og i terræn kan det være en gravel bike (også kendt som gravel cykel), cross cykel eller cyclocross bikeEndelig kan det også være, at du ønsker en let carbon racercykel.

I vores store udvalg af racercykler, tilgodeser vi både dit niveau, dit behov og dit budget. 

Prøv din nye racercykel inden du køber

Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores butik i Vanløse for at prøvekøre, se og mærke vores cykler. Hvis det er muligt for dig, så giv os gerne besked om, hvilke cykler det drejer sig om, så vi kan nå at gøre dem klar til dit besøg.

Tøj og grej til din tur på racercykel

Der er mange ting man kan tilføje, der gør oplevelsen på din racercykel ekstra god. Det korrekte cykeltøj og grej kan være alfa omega for en god træning. I dnamrk har vi mange årstider, hvorfor udstyr, der bruges om sommeren ikke nødvendigvis passer til din cykeltur om efteråret eller vinteren. På Cykelexperten har vi et stort udvalg af baselayer, cykelbukser, cykeljakker, cykelhandsker, cykelrygsæk, cykelbriller, cykelhjelme, samt cykeltøj til kvinder og cykeltøj til herre. Der vil med garanti være cykelbeklædning, der matcher din stil og behov.

Hvilken størrelse racer skal du vælge?

Når du skal finde den rigtige størelse racercykel, skal du måle din skridtlængde. Det gør du ved a tstille dig op af en væg med let skrævende ben. Herefter måler du afstanden fra gulvet og op til "bunden" af skridtet. Dét er din skridtlængde. Herefter slår du op i vores størrelsesguide for racercykler


Få eksperthjælp til at vælge og købe racercykel

Det er ikke for sjov, vi hedder Cykelexperten. Vi er eksperter i cykler, og de fleste af vores ansatte - lige fra værksted til kundeservice - cykler også på racercykler i fritiden. 

Så du kan trygt henvende dig til os på telefonen eller komme ned i en af vores butikker. Vi har hjulpet tusinder af andre før dig, med at finde den helt rigtige racercykel. 

Derfor hjælper vi også gladeligt dig med at finde lige præcis den racercykel, der passer perfekt til dig og dit behov, så du får størst mulig glæde af den.

Faktisk kan du også bruge din racercykel indendørs, hvis du gør brug af en hometrainer. Dette forøger chancen for, at træningen kommer i hus uanset vejret. Med ekstra muligheder for brugen af din racercykel, bliver valget af den kun vigtigere.

Ny til racercykler? Så læs vores store racercykel guide til nybegynderen. Ellers er der også guiden til hvordan du kører hurtigere på din racercykel.

Bliv klogere på racercykler med Cykelexperten

Mangler du mere viden om racercykler? Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål, men alternativt kan du besøge vores indholdsunivers for racercykler, hvor du læse artikler og vejledninger om emnet. For eksempel kan du læse om du skal vælge alu eller carbon.