6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Race Pedaler


Race Pedaler er klikpedaler med flad, bred konstruktion for effektiv kraftoverførsel og lav vægt. Pedalerne fås i mange forskellige prislejer, materialer og designs alt efter dine ønsker og behov. Race Pedaler kan monteres på stort set alle cykler, og det eneste du mangler for at kunne benytte dem er et par landevejscykelsko hvorpå du monterer de medfølgende klamper. Race Pedaler kan justeres så de kan være både lette og svære at klikke ind og ud af. Se udvalget her.

Pedaler til racercykel

Pedaler til racercykel betyder meget for din oplevelse på cyklen. Pedalerne er et af de få kontaktpunkter man som bruger har med sin cykel, og det har derfor stor betydning for hvordan man træder, og hvor godt man føler sig tilpas på sin sin racer. Pedalerne har meget at sige i forhold til kraftoverførsel og komfort på cyklen, og er derfor ikke et helt ubetydeligt komponent. Race pedaler er lette, stive og med stor overflade så du har en effektivt kraftoverførsel. De fleste modeller er med kerne af metal og fyldt med composit materiale, der oftest er en blanding mellem plastik og kulfiber. De dyrere modeller er til gengæld oftest i fuld kulfiber eller titanium, for ekstra lav vægt og stivhed.

Race pedaler er såkaldte klik pedaler, hvor du med et par cykelsko og de medfølgende klamper kan klikke i selve pedalen. Du er derfor altid sikker på at sidde fast, og du kan samtidig både træde og trække i pedalen for et endnu mere effektivt tråd. Når du er klikket i pedalen er du samtidig sikker på at du træder korrekt med din fod, så du har bedre komfort på cyklen, og undgår at skade dig selv i det lange løb. Race pedaler kan justeres i spændingen, så du selv kan vælge hvor hård den skal være at klikke ind og ud af. Som begynder kan det for eksempel godt være, at du vil starte med en lidt lettere pedal, og omvendt foretrækker de fleste øvede cykelryttere et hårdere og mere fast setup.

Udvalget af race pedaler er kæmpe stort, og hos Cykelexperten.dk fører vi pedaler fra store mærker som Shimano, Look og Wahoo så du er garanteret høj kvalitet uanset hvad du vælger. De forskellige producenter bruger hver deres klamper, så du ikke kan bruge dem på kryds og tværs af hinanden. Der følger altid et sæt klamper med pedalerne, så du ikke skal bekymre dig om at købe de rigtige. De forskellige producenter har race pedaler i flere forskellige prislejer, så du altid kan finde noget der matcher dit behov. Startermodellerne starter normalt omkring 3-500 kroner, mens topmodellerne hurtigt kan koste en del mere. Ydeevnen bliver dog bedre og bedre, som du går op i pris og kvalitet, og med tid, er pedalen en god opgradering at foretage på sin cykel. Har du spørgsmål til vores udvalg af race pedaler er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter.