6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Giordana

Giordana

Giordana er italiensk cykeltøj af højeste kvalitet. Produkterne bliver både udviklet, designet og produceret mellem Verona og Venedig i den nordlige del af Italien. Giordana har siden 1986 selv stået for alle leddene i processen, og arbejder løbende sammen med en række professionelle cykelryttere. Således sikres en konstant udvikling af nye, innovative produkter, til nytte for både motionisten, pendleren og den seriøse cykelrytter.

 Giordana cykeltøj

Giordana producerer cykeltøj- og tilbehør til alle sæsoner. Med produkter til både sommer, vinter og perioderne indimellem. Desuden finder du i sortimentet også handsker, huer, strømper, skoovertræk og meget andet. Fælles for produkterne er den bagvedliggende idé om, at skabe det teknologisk mest avancerede cykeltøj i verden til både mænd og kvinder. De mange modeller i sortimentet giver et stærkt udvalg med modeller for både seriøse cykelryttere og motionister der bare skal ud og rulle. Produkterne er, uanset prisleje, af høj kvalitet og giver dig de bedste muligheder for at føle dig godt tilpas på din cykel, så du kan yde så godt som muligt.

I Giordana's sortiment af cykeltøj finder du beklædning til ethvert behov. Her er både tykke vinterjakker- og bukser til de allerkoldeste dage, ligesom der er lækre produkter i tynde materialer til de varme sommerdage. De mange modeller kan fås i forskellige pasforme og ofte også i forskellige farver og designs. Du kan altså finde lige netop de produkter der matcher din krop og dine behov, og derudover finde modeller der passer til resten af dit outfit. Giordana har været del af cykelsporten i mange år og på stort set alle niveauer. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og du kan finde super produkter til super priser, uanset hvad du er på udkig efter. Her er både modeller til den seriøse cykelrytter og den begyndende motionist. Du kan finde cykeltøj fra Giordana i stort set alle prisklasser. Kvaliteten er dog høj uanset hvad. 

Giordana er særligt kendt for deres jakker, der giver brugeren de bedste betingelser, stort set uanset hvilket vejr der køres i. Her er både vinterjakker med vand- og vindafvisende overflade, vindjakker du kan stoppe i lommen, og lette jakker til forår og efterår. Produkterne er kan ofte fås i enten elegante neutrale designs, eller mere hidsige farver med flotte mønstre og smagfulde designs. 

Hos Cykelexperten.dk kan vi præsentere et større udvalg af Giordana-produkter. I mange tilfælde har vi et par gode tilbud liggende, med opkøb af en række restpartier fra den italienske producent. På vores hjemmeside kan du løbende følge med i sortimentet. Udvalget opdateres løbende gennem året. Har du spørgsmål til udvalget kan du altid kontakte os på telefon eller mail, eller besøge os i vores Megastore i Vanløse, hvor vi står klar til at hjælpe alle ugens dage.