6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Giordana

Giordana er italiensk cykeltøj af højeste kvalitet. Produkterne bliver både udviklet, designet og produceret mellem Verona og Venedig i den nordlige del af Italien. Giordana har siden 1986 selv stået for alle ledene i processen, og arbejder løbende sammen med en række professionelle cykelryttere. Således sikres en konstant udvikling af nye, innovative produkter, til nytte for både motionisten, pendleren og den seriøse cykelrytter.

Giordana producerer cykeltøj- og tilbehør til alle sæsoner. Med produkter til både sommer, vinter og perioderne indimellem. Desuden finder du i sortimentet også handsker, huer, strømper, skoovertræk og meget andet. Fælles for produkterne er den bagvedliggende idé om, at skabe det teknologisk mest avancerede cykeltøj i verden til både mænd og kvinder

Gode tilbud hos Cykelexperten.dk 

I Cykelexperten kan vi præsentere et større udvalg af Gjordana-produkter. I mange tilfælde har vi et par gode tilbud liggende, med opkøb af en række restpartier fra den italienske producent. På vores hjemmeside kan du løbende følge med i sortimentet. Udvalget opdateres løbende gennem året.