6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhjelme


Er du på udkig efter en ny cykelhjelm? Så er du kommet til rette sted!

Her kan du finde vores store udvalg af hjelme, både til damer og herrer, drenge og piger - Til racer eller MTB. Udvalget af cykelhjelme kommer fra mærker som AbusSpecializedLazer og Giro.

Gør din søgning lettere, og brug vores filtreringsfunktioner for at finde cykelhjelme til mænd, og cykelhjelme til kvinderSøger du cykelhjelme til børn har vi en speciel kategori her til også. 

Vi har et bredt udvalg – men alligevel udvælger vi kun de bedste af de bedste inden for hvert mærke!

Hvorfor skal du køre med cykelhjelm?

”Cykelhjelme kan reducere skader på hovedet og i enkelte tilfælde betyde forskellen på liv og død.” . Sådan lyder konklusionen fra den danske Havarikommission på baggrund af en undersøgelse af cyklistulykker. 

Vi anbefaler altid at man kører med hjelm på cyklen, uanset hvor sikker man føler sig!

Mange tror, at de har fuldstændig styr på cyklen eller kører i rolige omgivelser. Desværre skal der ikke særlig meget til, før det går galt. En hjelm beskytter dit hoved og ansigt, og mindsker chancen for alvorlige hoved skader markant. 

Derfor bør alle køre med cykelhjelm, uanset hvor og hvordan der køres.

 

Find din rigtige størrelse cykelhjelm

Cykelhjelme kan godt variere i størrelsen. Derfor er det ikke altid lige let, at finde en cykelhjelm. Men...!

Måden du finder din korrekte hjelmstørrelse, er ved at måle omkredsen af dit hoved lidt over ørene og ca. 2-3 cm over øjenbryneneMålet i centimeter, er målet på din cykelhjelm

Derefter er det så bare at finde den cykelhjelm, du synes bedst om og vælge en størrelse hvis interval dækker den fundne omkreds. 

Vil du vide mere? Så tjek vores størrelsesguide for cykelhjelme her.

 

Cykelhjelm børn & cykelhjem baby

Her hos Cykelexperten.dk, fører vi et stort udvalg af kvalitets cykelhjelme til børn. 

Vores børne cykelhjelme findes i mange størrelser og farver, så du altid kan finde en cykelhjelm, der passer netop dit barn!

Uanset om du skal bruge en lille baby cykelhjelm, eller en lidt større børne cykelhjelm, kan du finde én her. Jeres tryghed på cyklen er vigtigt, og med en cykelhjelm af høj kvalitet, som passer dit barn ordentligt - Kan du føle dig tryg, når du cykler med dit barn barn.

 

Hvad er MIPS cykelhjelm?

MIPS er din ekstra sikkerhed, i en cykelhjelm!

Systemet er svensk og står for Multi-Directional Impact Protection System. Det har til formål at gøre selv den sikreste cykelhjelm endnu mere sikker. MIPS fungerer som en ekstra indvendig skal på hjelmen, som bevæger sig uafhængigt af den omkringliggende yder skal og derfor sikrer ekstra affjedring hvis du styrter.

MIPS har ingen betydning for hjelmens komfort, og øger kun vægten minimalt. 

MIPS cykelhjelme mindsker chancen for alvorlige hoved-skader markant, og er en god teknologi at sigte efter, hvis du gerne vil være så sikker som muligt på cyklen. 

 

Cykelhjelm til hverdag

Cykelhjelme er brugbare uanset hvornår man cykler. Særligt på hverdagscyklen glemmer folk dog ofte at bruge cykelhjelmen, eller tager et valg om ikke at bruge den. 

Mange har en idé om at en cykelhjelm er ubehagelig, eller besværlig at bruge, men det er ikke sandt. Hjelmene er lavet med fuld fokus på komfort og sikkerhed i lette materialer,  så de både er rare at bære, samtidig med de sikrer dit hoved mod eventuelle fald.

Hverdags cykelhjelme kommer i mange farver, og flere modeller kan desuden være med reflekser. Nogle endda med indbyggede cykellygter. De cykelhjelme du finder her på siden er også godkendt til el-løbehjul.

Find hverdags cykelhjelmene fra mærker som: Specialized, Abus og Lazer.

 

Den rigtige cykelhjelm for dig

Der findes mange forskellige typer cykelhjelme. Derfor kan det være værd at overveje, hvilken hjelm der på bedst mulig vis vil matche dine behov. 

Er du på udkig efter en:

Cykelhjelme bliver lavet til forskellige brug. Det betyder også at hjelmene har forskellige features, som er tilpasset dens brug. 

En pendler cykelhjelm til herrer og damer, kan f.eks. have ekstra reflekser, eller en indbygget lygte. 

Racer cykelhjelme er typisk med fokus på lethed, luftventilation og aerodynamik. Hvor det med en MTB hjelm, måske mere er ekstra beskyttelse som er i fokus. Eksempelvis et visir, eller skygge for at beskytte mod skovens uforudsigeligheder. 

Uanset hvilken cykelhjelm du vælger, vil den have sine fordele. 

Stadig i tvivl? Læs mere om, "Hvordan du vælger den rigtige cykelhjelm" her.

 

Hjælp til valg af cykelhjelm? 

Find din cykelhjelm hos Cykelexperten.dk!   

Hvis du er i tvivl om hvilken hjelm der vil være den rigtige for dig, er du altid velkommen til at besøge os i vores Megastore, i Vanløse. Her står vores dygtige ekspedienter klar til at hjælpe alle ugens dage. 

Både her på webshoppen, og i vores Megastore i Vanløse, bliver du præsenteret for et kæmpe udvalg af cykelhjelme til både landevejmountainbikebørndame og herrer. Der er altid billige cykelhjelme, og cykelhjelme tilbud at finde - Uanset hvilken type hjelm du søger!

Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken, kan vores guide om hvordan du vælger den rigtige cykelhjelm, måske være til hjælp.

Men husk én ting - Altid cykelhjelm, på cyklen!