Cykelhjelme

Her finder du et udsnit af billige cykelhjelme til voksne. Brug filtreringsfunktioner for at finde cykelhjelme til mænd og cykelhjelme til kvinder.

Søger du cykelhjelme til børn har vi en speciel kategori her til.

Vi har et bredt udvalg – men alligevel udvælger vi kun de bedste af de bedste inden for hvert mærke. Vi fører hjelme fra Abus, Giro, Scott, Suomy, Rudy Project, Giant, Livall og Melon.

Vi har et kæmpe sortiment både på nettet og i vores fysiske butik på Slotsherrensvej 103, Vanløse. Derfor kan du altid finde en billige cykelhjelm til kvinder og mænd på udsalg eller tilbud.

”Cykelhjelme kan reducere skader på hovedet og i enkelte tilfælde betyde forskellen på liv og død.” Sådan lyder konklusionen fra den danske Havarikommission på baggrund af en undersøgelse af cyklistulykker”

Du finder den korrekte hjelmstørrelse ved at måle omkredsen af dit hoved, klik her for vores Hjelm Størrelsesguide Derefter er det så bare at finde den hjelm du synes bedst om og vælge en størrelse hvis interval dækker den fundne omkreds. Eksempel: Måles omkredsen af hovedet til 56 cm. kan man vælge en hjelm der f.eks. hedder 52-57 cm.

Størrelsesguide for hjelme her.

Læs mere