6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelhjelme


Køb en cykelhjelm hos Cykelexperten

Her finder du et udsnit af billige cykelhjelme til voksne. Brug filtreringsfunktioner for at finde cykelhjelme til mænd og cykelhjelme til kvinderSøger du cykelhjelme til børn har vi en speciel kategori her til. Vi har et bredt udvalg – men alligevel udvælger vi kun de bedste af de bedste inden for hvert mærke. Vi fører hjelme fra Abus, Giro, Scott, Bell, Suomy og Melon.

Find din cykelhjelm hos os


Vi har et kæmpe sortiment af cykelhjelme til damer og herre. både på nettet og i vores fysiske butik på Slotsherrensvej 103, Vanløse. Derfor kan du altid finde en billige cykelhjelm på udsalg eller tilbud.

”Cykelhjelme kan reducere skader på hovedet og i enkelte tilfælde betyde forskellen på liv og død.” Sådan lyder konklusionen fra den danske Havarikommission på baggrund af en undersøgelse af cyklistulykker.

Cykelhjelme kan godt variere i størrelsen. Du finder den korrekte hjelmstørrelse ved at måle omkredsen af dit hoved lidt over ørene og ca. 2-3 cm over øjenbrynene. Målet i centimenter er målet på din cykelhjelm. Derefter er det så bare at finde den cykelhjelm, du synes bedst om og vælge en størrelse hvis interval dækker den fundne omkreds. 

Eksempel: Måles omkredsen af hovedet til 56 cm. kan man vælge en hjelm der f.eks. hedder 52-57 cm. Du kan finde vores størrelsesguide for cykelhjelme her.

Mips cykelhjelm

Mips er det helt nye, når man snakker cykel hjelme. System er svensk og står for Multi-Directional Impact Protection System, og har til formål at gøre selv den sikreste cykelhjelm endnu mere sikker. Systemet fungerer som en ekstra indvendig skal på hjelmen, som bevæger sig uafhængigt af den omkringliggende yderskal og derfor sikrer ekstra affjedring hvis du styrter. Mips er efterhånden standard hos de fleste hjelmproducenter, om ikke andet som et alternativ til standardudgaverne af de pågældende hjelme. Mips har ingen betydning for hjelmens komfort, og øger kun vægten minimalt.


Find den rigtige cykelhjelm for dig

Der findes et væld af forskellige typer cykelhjelme, derfor kan det være værd at overveje hvilken hjelm der på bedst mulig vis vil matche dine behov. Nogle hjelme er lavet med fokus på lav vægt og god aerodynamisk effektiv udluftning, denne hjelmtype er oftest den dyreste og benyttes særligt til motions- og konkurrencecykling. Denne hjelmtype er særligt rar på de varme dage, hvor den gode udluftning og lave vægt gør, at de nærmest ikke mærkes.

Andre hjelme er designet med fokus på ekstra sikkerhed, og kan eksempelvis være udstyret med indbygget lygte og reflekser eller en særlig kraftig skal. Eksempelvis finder du i sortimentet hos Abus en række særlige elcykel hjelme med kraftig skal og indbyggede reflekser.

Nogle hjelme er designet til brug i skoven, med store udluftningskanaler og visir. Visiret har til formål at skygge for både sol og regn, og sikrer at du ikke får sten og sand i øjnende fra de forankørende. De større udluftningshuller køler dit hoved, selv ved de langsommere hastigheder i skoven, hvor aerodynamikken ikke betyder det store.

Hvis du er i tvivl om hvilken hjelm der vil være den rigtige for dig, er du altid velkommen til at besøge os i Megastore i Vanløse hvor vores dygtige ekspedienter står klar til at hjælpe alle ugens dage. Vi har altid masser af billige cykelhjelme på lager så du kan prøve en masse forskellige modeller og typer. Ellers kan du også læse vores guide om hvordan du vælger den rigtige cykelhjelm.