6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

MTB cykelhjelme


På MTB er cykelhjelmen særligt vigtig, med ujævnt underlag, tekniske spor og et væd af udfordrende forhindringer. MTB Hjelme er designet kraftigere og med bedre udluftning end f.eks. en landevejshjelm Du får derfor mere luft til hovedet på trods af de lavere hastigheder i skoven, mens sikkerheden er helt i top. Her på siden finder du vores udvalg af MTB Hjelme.

Cykelhjelme til MTB

Cykelhjelme til MTB er designet til brug i skoven og på grusstien, men kan snildt benyttes på landevejen også. Hjelmene har en behagelig pasform, og med store ventilationshuller overopheder du sjældent - selv på de allervarmeste dage. En god MTB cykelhjelm er et uvurderligt redskab, hvis man går op i sin træning og gerne vil køre så hurtigt som muligt. Hjelmen holder dit hoved afkølet, og giver dig overskud til at yde dit bedste på sporet.
Alle de store mærker laver mange forskellige cykelhjelme, og du finder altid én eller flere MTB cykelhjelme i sortimentet. Eksempelvis har vi masser af MTB modeller fra Scott og Specialized, der er blandt verdens største producenter af både cykler og tilbehør. Modellerne benyttes af mange af de professionelle cykelryttere både på landevejen og i skoven, så kvaliteten fejler absolut intet. Her finder du cykelhjelme til MTB i mange forskellige prislejer, så der altid er noget for enhver smag.

Mountainbike cykelhjelm med god sikkerhed

Mountainbike hjelme adskiller sig fra mange andre cykelhjelme med et kraftigere design, større ventilationshuller og ofte med en skærm på fronten. Skærmen kan have varierende størrelser men har til formål at skærme for sol, regn og småsten fra forankørende ryttere. Hensigten er at du på selv de tekniske stykker ikke skal bekymre dig om omgivelserne, men blot skal fokusere på at køre så godt du kan. Mange MTB cykelhjelme er i dag også udstyret med Mips sikkerhedssytemet, der forbedrer hjelmens sikkerhed i tilfælde af fald. Mips er en ekstra, bevægelig skal på indersiden af hjelmen, der fungerer som affjedring ved roterende stød. Med Mips er sikkerheden på hjelmen helt i top.
Uanset om du cykler på vejen eller i skoven er det vigtigt at bruge en cykelhjelm. I tilfælde af et uheld øger en cykelhjelm din sikkerhed gevaldigt, og mindsker chancen for alvorlige hovedskader markant. Hjelmene er måske ikke altid lige pæne, men er i dag både lette, ventilerede, og behagelige at have på, så du ikke skal tænke over irritation og ubehag.

Find din nye cykelhjelm hos Cykelexperten.dk

Find din nye MTB cykelhjelm her på siden. Benyt vores størrelsessortering for at finde din størrelse, og vælg en hjelme der matcher dine behov. Du er også altid velkommen til at besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi har masser af cykelhjelme til MTB på lager, så du kan prøve forskellige modeller. Vores ekspedienter står altid klar med en hjælpende hånd, og du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.