BLACK FRIDAY

Black Friday – hvad er det?

Det har amerikansk afstamning, og falder altid på dagen efter Thanksgiving. Navnet stammer fra Philadelphia og blev oprindeligt brugt til at beskrive den store menneskemængde, der stormede butikkerne for at shoppe. Dagen markerer starten på julehandlen, og Black Friday byder også derfor på uhørte gode priser og massevis af tilbud.

Hvorfor holder Cykelexperten.dk BlackFriday?
Vi holder Black Friday for at fejre starten på verdens bedste måned – December! Vi vil godt i højt gear med det samme, og aktivere shopping genet hos vores kunder! Samtidig vil vi godt give lidt igen til vores kunder! Vi fører mange produkter og cykler som sjældent tillader en voldsom nedsættelse. Men i år 2017 d. 24  november, der presser vi citronen! Husk også at vi også kører Black-Friday i vores fysiske butik på Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse. Vi har åben fra: 10 – 20 denne fredag!

Hvilke varer?
Udvalgt cykeltilbehør og cykler i udvalgt antal vil blive lagt i denne kategori! Snart kan du allerede se eksempler på varerne som du kan forvente kraftig nedsættelse på. Flere vil være af FØRST TIL MØLLE princippet på selve BLACK FRIDAY! Derudover kommer vi også til at TILFØJE varer hele dagen, så en god idé vil være at følge vores Black Friday begivnhed på FACEBOOK og tilmelde sig vores NYHEDSBREV. Udover udvalgte produkter til totalt latterlige priser, så nedsættes stortset samtlige varer på hele Cykelexperten.dk.

BLACK FRIDAY ER SLUT – VI ER VED AT RETTE PRISERE TILBAGE. SKYND DIG HVIS DU VIL GØRE EN GOD DEAL!

Black Friday 2017 hos Cykelexperten.dk

Vis alle
Filtrer produkter