6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Black Friday


Cykelexperten holder Danmarks største og vildeste Black Friday udsalg med cykler og tilbehør!

Black Friday 2020 hos Cykelexperten

Årets suveræn største handelsdag nærmer sig med hastige skridt – Black Friday falder den 27. november 2020.

Og Cykelexperten vil selvfølgelig være på pletten – faktisk afholder vi Danmarks STØRSTE og VILDESTE udsalg af cykler på på denne vanvittige dag. Det betyder, at hvis du lige står og mangler en fed og lækker cykel, så er der mulighed for at gøre et kæmpe kup!

Husk også at vi også kører Black-Friday i vores fysiske butik på Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse. Vi har åben fra: 08 – 19 på denne specielle fredag!

Hvorfor holder Cykelexperten.dk BlackFriday?

Vi holder Black Friday for at fejre starten på verdens bedste måned – December! Dagen bruger vil til at give lidt igen til vores kunder! Vi fører mange produkter og cykler som sjældent tillader en voldsom nedsættelse, men årets mest “lovløse dag” tillader at vi kan tilbyde rabat på cykler og tilbehør vi normalt ikke kan nedsætte.

BLACK FRIDAY TILBUD BETALING

Den 26 og 27 November kører vi BLACK FRIDAY DAGE! Alle tilbud og nedsatte varer på hjemmesiden er BLACK FRIDAY ONLINE TILBUD. Disse tilbud kan ikke kombineres med andre rabatordninger, rabatkoder, finansiering.

-Kan købes med Dankort/MobilePay/Kontant i butikken -Tilbudene KAN finansieres i MEGASTORE, Vanløse. Der tillægges dog 10% oven i prisen.

BLACK FRIDAY PRISGARANTIVent ikke – køb cyklen nu! Sætter VI cyklen ned på Black Friday, så får du differencen retur på gavekort.

Vi ved mange går og lurer, kigger, overvejer og måske mangler en cykel lige nu og her. For at imødekomme de mange forespørgsler om prisen falder yderligere Black Friday – giver vi differencen retur på gavekort – såfremt det sker.

▷Cykler købt i MEGASTORE – Gavekort til butikken
▷Cykler købt Online – Gavekort til webshoppen

*Det er kundens eget ansvar at komme i butikken eller kontakte webshoppen inden d. 4. december for udstedelse af gavekort!

*Det er kundens eget ansvar at dokumentere prisnedsættelsen enten ved billede eller udprint!

*Ordningen er gældende for cykler købt i perioden fra 1. nov. til 27. nov. 2020

*Gavekortet har en levetid på 1 år.

Webshop kunder skal skrive mail til webshop@old.cykelexperten.dk Butikskunder i MEGASTORE, Vanløse skal møde op i butik.

Historien om Black Friday

Sort fredag - eller Black Friday som de fleste kender dagen, er den officielle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving, som altid er den sidste torsdag i november måned. Man betragter det som en slags tyvstart til julehandlen, og derfor kan der være kæmpe besparelser at hente i detailbutikkerne (og selvfølgelig også Cykelexperten!).

Så Black Friday er et amerikansk fænomen, og altså ikke en helligdag eller en fridag - dog er der enkle stater i USA, hvor dagen er en fridag for delstatsansatte. Selve navnet stammer helt tilbage i 1975 i Philadelphia, hvor det var en betegnelse for den voldsomme trængsel af fodgængere og biler, som opstod dagen efter Thanksgiving.

Den sorte udsalgsdag kom langsom til Danmark tilbage i 2013, hvor de første danske webshops indførte konceptet - året efter fulgte flere danske butikker og varehuse trop. I dag er dagen den suveræn største handelsdag i Danmark (målt på antallet af dankorttransaktioner).