6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
Alé

Alé Cykeltøj

Alé Cykeltøj fra den Italienske producent. Alé har mere end 30 års erfaring inden for produktion af cykeltøj, og de ved hvad der skal til for at sikre de bedste forhold for rytteren. Vi hos Cykelexperten.dk er total leverandør af Alé og fører og opdaterer hvert år sommer, forår/efterår og vinterkollektionen. Du kan altid komme i butikken og se og føle det meste af udvalget. 

Alé er tøjleverandør til flere professionelle cykelhold, bl.a. Riwal Platform Cycling Team 2017, Bardiani CFS Pro Team, French Team FDJ og det franske landshold.

Navnet skal repræsentere den følelse som du får ved glæden ved cykling. ALÉ Cykeltøj er nemlig for alle, professionelle såvel som motionsryttere. Alé Cykeltøj har et medium prisniveau, så du uanset hvad du køber føler du får noget ekstra for pengene.

Cykeltøj fra Alé


ALÈ Tøj er mere end blot cykeltøj. ALÉ udtales ikke som den lyse øl Ale, men derimod som det franske ord Allez, der betyder ‘kom så’. Hvis du elsker cykelløb, så er du uden tvivl stødt på ordet, da det bliver brugt flittigt ryttere i mellem, og som tilråb fra fans osv.

Hvert år udvælger vi det bedste fra sommer, vinter og spring/fall kollektionen og sørger for du kan komme i butikken og se de nye cykeltrøjer,  de nye cykelbukser fra Alé, samt alt inden for baselayers og løse ærmer og ben. Den store passion vi har for Alé tøj hos Cykelexperten.dk gør at du altid finder gode tilbud, nye varer og får fantastisk vejledning ved køb. 

Se også teamtøj til cykelklubben.