Hop til indholdet.

Teamtøj til dit hold - firma eller cykelklub

Cykeltøj i eget design med ALÉ Teamwear

Cykeltøj til jeres klub

Vi hjælper dig på vej

I samarbejde med ALÉ Teamwear, kan vi hjælpe dig og din cykelklub med at finde det helt rigtige cykeltøj til yderst fornuftige priser

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor, så tager vi kontakt til dig - og det er helt uforpligtende!

“KVALITETEN ER ITALIENSK OG DESIGNET ER DANSK, FORDI VORES KUNDER FORTJENER DET BEDSTE PÅ ALLE OMRÅDER.”

ALÉ Clothing

Et originalt ALÈ produkt er lavet ud fra ideer, skræddersyede færdigheder, innovation og en autentisk passion for cykling, den fælles tråd, der forbinder cyklister over hele verden.

I samarbejde med ALÈ kan I blive klædt på fra top til tå. Vi kan tilbyde jer en total team-løsning, med Alé cykeltøj, Giro hjelme og sko samt Rudy Project alt sammen farverkoordineret efter klubtøjet. Dette kan lade sig gøre, fordi disse varemærker er en del af Bjarne Egedesø A/S. Kontakt os for nærmere information.

ALÉ katalog

Se katalog

Til den enkelte rytter

Se vores udvalg

Cykeltøj til firmaholdet eller cykelklubben

Hos Cykelexperten kan du bestille cykeltøj til dit firmahold eller til den lokale cykelklub - vi er fleksible og kan levere teamtøjet i jeres eget design og i rigtig lækkert kvalitet - alt sammen til yderst rimelig priser. Tøjet kommer fra ALÉ Clothing, som er af de førende tøjbrands i cykelbranchen.

ALÉ er et italiensk virksomhed, som har mere end 30 års erfaring indenfor fremstilling af godt cykeltøj. De er leverandør til flere professionelle cykelhold. De er kendt for god kvalitet og lækre designs med fede motiver og farver.

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30