6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Vælg den rigtige lås til cykel


Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykellåse. Vi fører produkter fra alle de store mærker som Abus, Basta, AXA og Trelock. Her finder du både kædelåse, foldelåse, wirelåse, og klassiske fastmonterede ringlåse. En lås er et must ved køb af cykel, hvad enten du har planer om at montere den på cyklen eller have den ved siden af. 

Der er mange forskellige typer og mange forskellige behov når det kommer til cykellåse. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det langt fra er alle låse der er godkendte. Her på siden fremgår det tydeligt i både beskrivelse og under basisinformation om låsen er godkendt eller ej. Mange kombinerer også en fastmonteret, godkendt cykellås, med en ikke-godkendt kædelås ved siden af, så cyklen sikres så godt som muligt.

En fastmonteret lås er næsten altid godkendt og monteres, som navnet antyder, fast på cyklen. Mange cykler kommer med gevind til montering af lås, og låsen kan derfor skrues direkte på. Disse gevind vil almindeligvis være at finde på den bagerste del af cyklen, på undersiden af det man kalder baggaflen. Afhængig af afstanden mellem gevindene, skal man finde en lås der matcher. Er du i tvivl om størrelsen på den cykellås du bør vælge, kan du altid medbringe din cykel i Megastore, så hjælper vi dig på vej.

Kædelås til cykel

Kædelåse er som navnet antyder udarbejdet som kæder, med et låsehus til enten nøgle eller med kode. Det er kun et begrænset udvalg af kædelåsene til cykler der er forsikringsgodkendte, men mange benytter låsen som supplement til f.eks. en godkendt, fastmonteret cykellås. Kædelåsen giver dig noget rækkevidde og kan eksempelvis monteres rundt om cyklens stel og f.eks. en lygtepæl eller et cykelstativ. Særligt på elcykler, eller andre særligt dyre cykler anbefales en ekstra lås, f.eks. i form af en kæde.

Foldelås til cykel

En foldelås er et kompakt alternativ til kædelåsen, da den kan foldes sammen og nemt opbevares i de medfølgende holdere. Foldelåse er blandt de kraftigste cykellåse på markedet, og flere af dem er forsikringsgodkendte. Det er primært ABUS der laver foldelåse, og størstedelen af dem kan monteres i beslagene der eller benyttes til drikkedunksholdere, så du slipper for at tænke på opbevaring, når låsen ikke benyttes.

Find vores samlede udvalg af cykellåse her på siden. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, eller læg vejen forbi Megastore i Vanløse hvor vi altid har masser af cykellåse i udstillingen.

Du kan også besøge vores kategori med kun forsikringsgodkendte cykellåse.