6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Ringlås til cykler


Se vores samlede udvalg af ringlåse til cykler her på siden. Ringlåse er fastmonterede cykellåse, der monteres bagerst på din cykel. Langt de fleste modeller er forsikringsgodkendte, og du slipper for at tænke på at tage dem dig, når du går fra din cykel. Ringlåse kan monteres på stort set alle hverdagscykler, samt på nogle mountainbikes og racercykler. Se hele udvalget herunder.

 Cykel ringlås

Ringlås til cyklen er det klassiske valg, når der skal vælges en lås. Ringlåsen er blandt de sikreste, og så er det en kæmpe fordel at den sidder fastmonteret på din cykel. Du slipper altså for at bekymre dig om at tage låsen med dig, når du går fra din cykel. Ringlåsen sidder diskret monteret bagerst på din cykel, og låses ind i baghjulet. De fleste modeller er sorte, men i enkelte tilfælde vil du have mulighed for at vælge i for eksempelvis hvid eller sølv. Låsen monteres i de gevind, der allerede er lavet i stellet på din cykel. Din cykel skal altså have disse gevind for at få en klassisk ringlås monteret. Hvis din cykel ikke har gevind, eksempelvis på en racercykel og nogle mountainbikes, kan du benytte en Basta lås. Disse modeller strippes om stellet, på de cykler hvor det ikke er muligt at montere en klassisk ringlås og er også forsikringsgodkendte.

De fleste ringlåse til cyklen er forsikringsgodkendte, så du kan få erstatning hvis din cykel bliver stjålet. Du kan se her på siden om de enkelte låse er godkendte eller ej, da dette fremgår tydeligt på de enkelte produktsider. Den enkelte lås kommer med et sæt nøgler, der er mærket med et unikt låsenummer. Det er dette låsenummer der, sammen med cyklens stelnummer, benyttes som låsebevis, hvis din cykel bliver stjålet. Når du bestiller en forsikringsgodkendt ringlås sammen med en cykel hos Cykelexperten.dk, sørger vi for at registrere både stel- og låsenummer på kvitteringen, så du ikke selv skal bekymre dig om det.

Ringlåse kan monteres nemt og hurtigt og på de fleste cykler. De største producenter er Abus og Axa, og undermærket YWS, der laver nogle af de mest almindelige ringlåse i Danmark. Modellerne koster sjældent mere end 300,- kr. og kan monteres på få minutter. I langt de fleste tilfælde vil der allerede være bolte på din cykel til at montere den pågældende lås i gevindene. Her på siden kan du se hele vores udvalg af fastmonterede ringlåse og Basta låse. Langt de fleste modeller er forsikringsgodkendte - du kan klikke ind på den enkelte lås og se om det er tilfældet eller ej. Har du spørgsmål mht. hvilken lås der passer på din cykel og matcher dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan også besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi altid har masser af ringlåse til cyklen på lager, og gerne hjælper med montering på vores værksted.