6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Blackburn

Blackburn

BlackBurn blev grundlagt helt tilbage i 1975 af Jim Blackburn. Mærket er amerikansk og har hovedsæde i Californien, hvorfra virksomhedens store produktsortiment udvikles.

Blackburn startede med produktion af cykelpumper, men udvikler i dag et bredt udvalg af tilbehør til både motionisten, den seriøse rytter, og den hverdagslige cyklist. Særligt virksomhedens cykellygter er populære, med produkter til ethvert formål. Der produceres således alt fra små, aftagelige lygtesæt, til effektive forlygter der lyser selv den mørkeste landevej op i de mørke vintermåneder. 

Cykelpumper og værktøj 

Blackburn producerer desuden et fremragende udvalg af cykelpumper og reparationskits. Virksomhedens multitools er særligt populære med forskellige størrelser og kombinationer. Pumper kan desuden anskaffes i et væld af forskellige prislag, alt afhængig af hvad du søger.

I Cykelexperten leverer producenten et bredt udvalg af tilbehør, reservedele og værktøj til mange forskellige formål. På vores hjemmeside kan du danne dig et overblik over de produkter vi fører i øjeblikket. Kom også forbi butikken i Vanløse og se dem med dine egne øjne.