6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelcomputer & GPS


Her på siden finder du vores udvalg af cykelcomputer & GPS. Sortimentet rummer et væld af forskellige produkter med både GPS cykelcomputere, almindelige cykelcomputere og tilbehør dertil. En cykelcomputer giver dig en masse info om din cykeltur, og kan fungere som et effektivt redskab til en mere struktureret træning, eller bare som en sjov tilføjelse til din daglige cykeltur.

 Find den rigtige cykelcomputer

En cykelcomputer kan tage sig ud på mange forskellige måder. Nogle er små, andre er store, og funktionerne på de forskellige modeller kan være vidt forskellige. Mange benytter cykelcomputere som en form for motivation, hvor faktorer som distance, hastighed og gennemsnit kan være interessante mål for hvor hårdt man får trænet. Andre benytter dem som GPS til vejledning, eksempelvis på cykelferier eller helt lange træningsture. Cykelcomputere fås i et væld af forskellige prislejer, så du både finder modeller der viser de basale faktorer til få hundrede kroner, og de absolutte topmodeller hvor der nærmest ikke er nogen grænser for enhedens muligheder.

Simpel Cykelcomputer

En standard cykelcomputer monteres på dit styr, og er forbundet til en sensor på cyklens forgaffel, der via en magnet i hjulet registrerer hastighed. Nogle af computerne er trådlåse andre er kablede (den sidste mulighed er oftest den billigste). Selve display'et giver dig flere forskellige enheder at kigge på, herunder: hastighed, gennemsnitshastighed, distance, køretid, klokkeslæt, og distance i alt. Disse cykelcomputere er lette at montere, og sættes op på få minutter.

GPS Cykelcomputer

En GPS cykelcomputer kan findes i masser af forskellige prislejer. Modellerne varierer meget, og kan vise dig et væld af forskellige måleenheder. Hos Cykelexperten.dk fører vi primært GPS cykelcomputere fra Garmin, Wahoo og Giant. Særligt Wahoo og Garmin er kendt for deres suveræne cykelcomputere, der i mange forskellige prislejer, kan give dig al den information du har brug for til træning og konkurrence, uanset på hvilket niveau du cykler. Giant er det billigere alternativ, der ikke giver dig helt de samme muligheder, men stadig udgør fantastiske cykelcomputere med GPS.
Cykelcomputere med GPS er utroligt lette at sætte op. Da du ikke behøver en sensor, monteres computeren blot på styret, tændes, og så er det sådan set bare i gang. Modellerne er alle genopladelige, og ofte med mulighed for download af både opdateringer og nye kort. 

De dyrere cykelcomputere, kan oftest kobles sammen med en række andet tilbehør. En populær tilføjelse er at benytte et pulsbælt eller en wattmåler, så din træning bliver endnu mere struktureret, og du kan se helt præcist hvor god du er, og hvor meget din kondition forbedres.

Stort udvalg

Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykelcomputer & GPS. Der er mange modeller at vælge fra, og med et væld af forskellige funktioner, kan det være svært at overskue hvilken der er den rigtige for dig. Har du spørgsmål til cykelcomputer eller cykelcomputer med GPS er du altid velkommen til at kontakte os. Besøg os også gerne i butikken hvor vi har masser af computere udstillet fra store mærker som Garmin, Wahoo, Giant, Cateye og Specialized.