6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelcomputer & GPS


Her på siden finder du vores udvalg af cykelcomputer & GPS. Sortimentet rummer et væld af forskellige produkter med både GPS cykelcomputere, almindelige cykelcomputere og tilbehør dertil. 

En cykelcomputer giver dig en masse info om din cykeltur, og kan fungere som et effektivt redskab til en mere struktureret træning. Eller bare som en sjov tilføjelse til din daglige cykeltur. En cykelcomputer gør det også lettere at følge en planlagt cykelrute. Læs vores guide til, hvordan du planlægger den helt perfekte cykelrute her.Find den rigtige cykelcomputer til dine behov

En cykelcomputer kan tage sig ud på mange forskellige måder. Nogle er små, andre er store, og funktionerne på de forskellige modeller kan være vidt forskellige. Mange benytter cykelcomputere som en form for motivation, hvor faktorer som distance, hastighed og gennemsnit kan være interessante mål for hvor hårdt man får trænet. 

Hvis du gerne vil måle kadencen på cykelturen - altså pedal-omdrejninger eller rytme - så kan du med fordel anskaffe dig en mere avanceret cykelcomputer. 

Andre benytter dem som GPS til vejledning, eksempelvis på cykelferier eller helt lange træningsture. 

Cykel computere fås i et væld af forskellige prislejer, så du både finder modeller der viser de basale faktorer til få hundrede kroner. Du finder også de absolutte topmodeller hvor der nærmest ikke er nogen grænser for enhedens muligheder.

Cykelcomputere: Trådløse og kablede

En standard cykelcomputer monteres på dit cykelstyr, og er forbundet til en sensor på cyklens forgaffel, der via en magnet i hjulet registrerer hastighed. Nogle af computerne er trådløse andre er kablede (den sidste mulighed er oftest den billigste). 

Selve displayet på din cykelcomputer giver dig flere forskellige enheder at kigge på, herunder: hastighed, gennemsnitshastighed, distance, køretid, klokkeslæt, og distance i alt. Disse cykelcomputere er lette at montere, og sættes op på få minutter.

Find din nye cykelcomputer fra Wahoo & Garmin

Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykelcomputer & GPS. Der er mange modeller at vælge fra. Og med et væld af forskellige funktioner, kan det være svært at overskue hvilken der er den rigtige for dig.

Modellerne varierer meget, og kan vise dig et væld af forskellige måleenheder. Hos Cykelexperten.dk fører vi primært GPS cykelcomputere fra Garmin, Wahoo og Giant.

Se vores store udvalg af cykelcomputere fra Garmin her. Du kan blandt andet købe den populære og bedst sælgende cykelcomputer Garmin Edge 1030. Dette er topmodellen indenfor cykelcomputere - men mange avancerede funktioner. 


Du kan også gå på opdagelse i vores sortiment af tilbehør til cykelcomputer. Såsom adaptere og USB-opladere. Du kan også købe en Garmin cykelholder til mountainbike - så du er klar til at spæne derudaf i alt slags terræn, uden at skulle bekymre dig om cykelcomputeren falder af. 

En cykelcomputer til alle prislejer

En GPS cykelcomputer kan findes i masser af forskellige prislejer, der varierer alt efter de funktioner du efterspørger i cykelcomputeren. Særligt Wahoo og Garmin er kendt for deres suveræne cykelcomputere. 

De findes i mange forskellige prislejer og kan give dig al den information du har brug for til træning og konkurrence, uanset på hvilket niveau du cykler. 

Giant er det billigere alternativ, der ikke giver dig helt de samme muligheder, men stadig udgør fantastiske cykelcomputere med GPS.

Hvordan monterer jeg min nye cykelcomputer?

En cykelcomputer med GPS er utroligt let at sætte op. Da du ikke behøver en sensor, monteres computeren blot på styret, tændes, og så er det sådan set bare i gang. Modellerne er alle genopladelige, og ofte med mulighed for download af både opdateringer og nye kort. 

De dyrere cykelcomputere, kan oftest kobles sammen med en række andet tilbehør. En populær tilføjelse er at benytte et pulsbælt eller en wattmåler. Så bliver din træning endnu mere struktureret, og du kan se helt præcist hvor god du er, og hvor meget din kondition forbedres.

Køb din nye cykelcomputer hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille en smart cykelcomputer hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej.

Vi håber du bliver glad for din nye cykelcomputer!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk