6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelregntøj og -vindtøj


Her finder du både vores regntøj og vindtøj. Kvalitets cykelregntøj er vandafvisende, men stadig åndbar – hvilket er rigtig vigtigt, når man cykler, så sved og fugt bliver transporteret væk fra kroppen. Det samme gælder for vindtøj – det skal være vindafvisende, men stadig åndbar. Assos, Alé og GripGrab er nogle af de mærker som producerer lækkert kvalitets regntøj. Du finder et stort udvalg af cykeltøj til al slags vejr her hos Cykelexperten.dk.

Veste og regnjakker til cykling


Hvis du har cyklet på landevejene i regnvejr ved du også, at du hurtig kan opleve nedkøling, hvis ikke du beskytter dig. En god regnjakke eller vest forhindre dig i at blive nedkølet, da den tager det værste regn og vind, og du kan dermed fortsætte din cykeltræning eller cykeltur. Regn- eller vindjakken benyttes almindeligvis som det yderste lag, og så kan du eller bare fylde isolering indenunder.

De fleste regnjakker og vindjakker til cykling i sortimentet fylder ingenting. De kan nemt sammenrulles til en kompakt pakke der kan puttes i baglommen når den ikke længere skal bruges. Det er meget normalt i cyklingens verden at vind- og regnjakker tages af og på, som vejret skifter. Sjældent kører man en hel tur med regnjakke på. Man tager normalt jakken med i lommen, og når vejret eventuelt bliver dårligt, kan man hurtigt trække den op af lommen og tage den på. 

Ekstra sikkerhed med cykelregnjakke eller cykelvest i skrigende farver

Vælger du en regnjakke eller en cykelvest i skrigende farver, vil du automatisk blive nemmere at få øje på af bilister og fodgængere. Jakken har til formål at holde dig tør og varm på cykelturen, men for mange er jakken også et middel til at blive mere synlig i trafikken. Mange af modellerne har indbyggede refleks detaljer, mens andre kommer i hidsige, tydelige farver man kan se på lang afstand. Nogle regnjakker og vindjakker er dig også lavet i gennemsigtige designs, så man stadig kan se tøjet du har på indenunder. Du kan fra de forskellige producenter vælge mellem en række forskellige modeller og farver, så du er garanteret et stykke cykeltøj der matcher lige netop dine forventninger.

Foruden de klassiske regnjakker og vindjakker til cykling, finder du i sortimentet også et udvalg klassiske regnjakker og regnbukser. Særligt regnbukserne er populære hos pendlere, der benytter cyklen som transportmiddel hele året rundt og i al slags vejr. Regnbukserne holder dine ben tørre og varme, og er designet så du stadig kan få luft til kroppen, når du træder til. De mere almindelige regnsæt er et populært alternativ til de simplere cykelslag, man bare svinger over hovedet. Regnslag benyttes dog sjældnere på cyklen, da vinden kan skabe problemer for det løse stof.

Har du spørgsmål til vores udvalg af regnjakker og vindjakker til cykling, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. I vores Megastore i Vanløse har vi dog masser af cykeltøj på lager, så du alle ugens dage kan komme forbi til en snak om dine muligheder.