6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Muc-Off

Muc-Off: Rengør og vedligehold din cykel

Med rengøringsudstyr til cyklen fra mærket Muc-Off, kommer du lettere i mål med pleje og vedligehold af din cykel. På den måde holder din cykel sig smuk og funktionel i mange år. Mærket Muc-off er meget populært til rengøring af cykler blandt både hverdagscyklister og professionelle.

Hvem er Muc Off?

Muc Off er en britisk virksomhed der specialiserer sig i værktøj, accessories og rengøring til både cykler, motorcykler og biler. Virksomheden blev etableret i 1994 og har siden haft hovedkvarter i den lille by Poole i det sydlige England. Brandet har siden grundlæggelsen vokset sig større, og er i dag let genkendeligt med sine hidsige farvetemaer og rebelske indpakning.

I cykelverdenen er Muc-Off bedst kendt for deres cykelpleje. Uanset hvilken del af din cykel du ønsker at rengøre, kan virksomhedens produkter hjælpe dig godt på vej. 

Over årene har virksomheden leveret løsninger til nogle af de største aktører inden for både cykling og motorsport. Således har både Team Sky og en række Formel 1-hold benyttet produkterne på deres vej til succes. 

Stort udvalg af Muc-Off Bike Cleaner

Med Muc-Off Bike cleaner, kan du let og effektivt få renset og vedligeholdt din cykel, så den kan få lov at skinne. Vi har et bredt sortiment af vaskemiddel fra Muc-Off, der kan gøre din cykel som næsten ny. 

Men hvis du renser og vedligeholder din cykel ofte og korrekt, er det ikke kun af æstetiske årsager. Det er nemlig også vigtigt, hvis du vil have at din cykel forlænger sin levetid. Så kan du have glæde af den i mange år - og den vil være smuk at se på!

De egenskaber, som vaskemidlet er udviklet til at yde - gør at selv den mest beskidte cykel kan få et skinnende look. Muc-Off bike cleaner kan bruges på alle overfladerne på din cykel - selv på skivebremserne

Køb f.eks. Muc-Off Bike Wash 5L 

Muc-Off: Alt tilbehør til rengøring af cykel

Vi fører også et bredt sortiment af detaljebørster og rengøringsklude fra Muc-Off. Med den rigtige børste, kan du let få gjort cyklen rent, helt ned i detaljerne. Og du kan med en pudseklud få din cykel til at skinne endnu mere. 

Skal du affedte dine cykelkæder, så er der igen hjælp at hente med rengøringsprodukterne fra Muc-Off. Kæderenseren fra Muc-Off fjerner både snavs, fedt og olie i dybden.

Du kan passende slutte din rengøring af med Muc-Off Bike Protect. På den måde beskytter du din cykel mod fremtidig skidt og smuds. Sprayen danner et beskyttende lag på din cykel - så kan den modstå meget mere. 

Muc-Off Pressure Washer: Rengører din cykel i dybden

Hos Cykelexperten har vi et udvalg af cykel-højtryksrenser fra Muc-Off. Højtryksrenseren er en god investering, især hvis du har en MTB eller racercykel. Med sættet du får med, når du køber højtryksrenseren, er du sikret at komme i gang med en dybdegående rengøring af din cykel. Det kan for eksempel være nødvendigt efter en tur i skoven eller mudret underlag, der har sat din cykel til med skidt. 

Se og køb vores Muc-Off højtryksrenser til cykel her. Her kan du også læse mere om, hvordan du giver dig i kast med rengøringen. 

Cykelpleje som pakkeløsning 

Hos Cykelexperten.dk fører vi en række af Muc Offs rengøringspakker. Her får du, afhængig af produktet, en samlet pakke med både rengøringsmiddel, forsegler, børster og svampe, så du og din cykel er dækket ind – hele året rundt.

Udover et sortiment af produkter, kan du også finde andet tilbehør fra Muc-Off hos os. Du kan blandt andet købe mundbind eller cykelhandsker i de karakteristiske farver og logo fra Muc-Off. 

Køb cykeltilbehør hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille cykeludstyr hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på udstyret, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Vi håber du bliver glad for dit smarte cykeltilbehør!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk