6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykeludstyr: til cykelentusiaster og hverdagscyklister


Med det rette cykeludstyr kan din cykeltur bare ikke blive bedre. Det gælder både for rutinerede cyklister og cykelentusiaster, men ligeså vel hverdagscyklister og pendlere. Det er bare fedest at komme fra A-B på den mest behagelige og effektive måde. 


Her på siden kan du gå opdagelse i en verden - fuld af tilbehør til cykler. Her kan du finde noget, der passer til din ambitioner, mål, behov og budget.

Perfekte udstyr og reservedele til racercyklen

Hvis du gerne vil suse derudad på din smarte racercykel, er der dele af cyklen, der kan opgraderes og tunes, for at din cykeltur bliver endnu bedre og mere blæret. Du kan blandt andet købe nye cykelgear til din cykel. Eller hvad med med et par nye dæk, der har et særligt fokus på øget fart?

Vi har også et stort udvalg af smarte cykelcomputere. På den måde kan du måle dine præstationer på cyklen og få hurtig navigation, når du cykler rundt i det danske landskab. 

Billig cykeludstyr til citycyklen

Når du færdes i byerne, på din bycykel, så er det vigtigst af alt at du passer på dig selv som den bløde trafikant. Ødelægger cykelhjelmen din smarte frisure, du har brugt hele morgenen på at sætte? Så kan du blandt andet gå på opdagelse i vores udvalg af Hövding oppustelige krave cykelhjelm. 

Hos Cykelexperten, har vi et udvalg af cykeltilbehør, der øger din sikkerhed i trafikken. Du kan for eksempel købe et par ekstra kraftige cykellygter. Og måske endda supplere med en cykelvest med refleks, Så er du sikret at blive set i mørket.

Er du bange for at din smarte bycykel bliver stjålet? Og det kan jo især ske i de større byer. Så kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af forsikringsgodkendte cykellåse

Cykelexperten fører også et stort udvalg af cykelkurve til din bycykel. De er både smarte og praktiske. På den måde slipper du også for at skulle tabe alle dine varer på vejen. 

Cykeludstyr til Mountainbike

Cykelexperten fører også et sortiment af udstyr til MTB. Særligt efter en tur i mudderet eller skoven, kan din mountainbike trænge til en vask. Noget snavs sætter sig ekstragodt fast - og så er det godt du kan købe rengøringsmidler til din cykel fra Muc-Off. Se blandt andet vores rengøringskit til cykel fra Muc-Off

Det kan også være at uheldet var ude og du nu står uden en skærm til din mountainbike. Det sker for os alle. Så er det godt at du har mulighed for at komme hurtigt videre. Se vores skærme til MTB her

Stort udvalg af tilbehør til cykler: hele året rundt

Når du har en cykel, hører der cykeltilbehør med, og det har vi! Om det er støtteben, cykelhjelme, lygter, handsker, cykelbriller eller andet. Vi fører tilbehør fra alle de kendte mærker til lave priser. Uanset om du er veteran-cyklist eller nybegynder, får du brug for et støtteben. Måske endda en lygte til at føre dig vej.

Hos Cykelexperten fører vi det anerkendte mærke Shimano. Shimano er den største producent af udstyr og reservedele til cykler. Cykelexpertens MEGASTORE i Vanløse er officielt Shimano Service Center. Det vil sige at vi kan yde professionel service, hvis du skulle have spørgsmål eller hjælp til reparation. 

Så er dit gamle udstyr gået i stykker eller leder du blot efter en opgradering, så kig ind og lad os hjælpe. Husk også at holde løbende øje på siden - du kan nemlig være så heldig at finde et godt tilbud på cykeltilbehør. 

Køb cykeludstyr hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille cykeltilbehør hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på udstyret, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Vi håber du bliver glad for dit smarte cykeludstyr!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk