6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Avenue

Avenue Cykler

Avenue cykler er i høj grad kendetegnet ved det dristige danske design. Avenue cyklerne vil frem i verden – du har set dem fare forbi dig på cykelstierne, og du har sikkert også set, hvordan de skiller sig ud ved cykelstativerne. 

Avenue cykler skiller sig bare ud fra mængden, og en Avenue cykel er derfor perfekt til dig, der stræber efter det MAKSIMALE. Fantastisk overlegenhed, smart udseende og ikke mindst en sikker garanti for KVALITET i hver detalje.

Cykler fra danske Avenue


Avenue følger en enkel design-filosofi. En cykel skal være unik. Derfor er cyklerne født med afrundede hjørner, unik sadel, unikt kranksæt og unikke håndtag og pedaler.

At samle mange små detaljer til en fuldendt helhed er kernen i den kreative designproces. Men de har gjort det siden siden 1996.

Det er cykler skabt af mange års tradition og viden i det ældste familieejede cykelfirma i verden – HF Christiansen. Den høje standard i danske cykler har været synonymer.

Deres tre serier hedder Airbase, Broadway og Empire. 

Avenue Airbase

Airbase har et aerodynamisk design og har udvendige gear. Den findes både som herre og damemodel.

Avenue Broadway

Broadway har et meget æstetisk design som virkelig skiller sig ud fra de klassiske citybikes. Broadway har modsat Airbase indvendige gear, som ikke kræver den store vedligeholdelse. Avenue Broadway findes både i en herre og damemodel.

Avenue Empire

Emprier blev introduceret på Avenues 25-års jubilæum og kommer i to modeller. En med indvendige gear og en med udvendige gear.