6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Tacx

Tacx Hometrainer

Her på siden finder du de forskellige Tacx hometrainers, som Cykelexperten.dk fører.

Vi skal faktisk helt tilbage til 1957, da Tacx så dagens lys for første gang – virksomheden, som blevet grundlagt af hollænderen Koos Tacx, startede ud som et cykelværksted. Senere i 60’erene begyndte de produktionen af udstødninger til knallerter. 

Koos Tacx kendte de professionelle hollandske cykelryttere og deres behov for at forbedre sig. Derfor begyndte han at lave hjemmetrænere til dem i 1972. Senere blev produktionen udvidet til også blandt andet indbefatte kondicykler og cykelholdere til biler. I år 2000 blev Tacx de første til at skabe interaktion med hometrainers og computere, hvilket gav en helt ny effektiv måde at træne på. En skærm kunne ikke bare vise data omkring fart, kraft, kadence og hjertefrekvens – nu var det også muligt at lade fobrugeren køre gennem virtuelle verdener og konkurrence mod andre fra hele verden. 

I 2014 lancerede Tacx deres revolutionerende Smart serie – disse nye Smart hometrainers kunne kommunikere via ANT+ og Bluetooth på tværs af flere platforme som tablets og smartphones. Det har aldrig været nemmere at samle, modtage og dele dine data. 

Så fra at starte som cykelværksted, er Tacx i dag internationalt kendt brand som udvikler og tilbyder innovative produkter til atleter og almindelige motionister i over 80 lande. 

Tacx Flow Multiplayer, Tacx Cycling app