6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Finish Line

Finish Line

Finish Line er en af verdens største producenter inden for plejemidler til cykler. Det er et stort brand og sælger rigtig godt på det danske marked. Cykelexperten.dk fører derfor naturligvis et bredt sortiment, og har altid store mængder på lager. Du bør benytte Finish Line produkter uanset om du cykler én gang om måneden eller cykler dagligt - det vil gøre levetiden på din cykel længere. Alle Finish Lines produkter er godkendte og kontrollerede af de danske myndigheder – og så er de tilmed miljørigtige.

I Finish Lines line-up af rengøringsmidler, olie og fedt, forseglere, børster og svampe, finder du noget inden for alle prisklasser og alle vejrforhold. Vidste du f.eks. der findes forskellige cykelolier til vådt og tørt vejr? Men også helt fantastiske allround cykelolier til hverdagscyklen.

Rengøring af kæde og cykel med Finish Line


At rengøre sin cykel løbende er et must, hvis du har planer om at holde din cykel flot og velkørende i mange år. En cykel er et transportmiddel med et væld af bevægelige, mekaniske dele, der alle kræver opmærksomhed og pleje for at fungere optimalt hele året rundt. 

Vi har skrevet en stor guide om vedligeholdelse af cyklen, som benytter de rengøringsprodukter vi også sælger. Men mest af alt kan du få en masse gode tips. Når du vasker cykel har det udover at din cykel bliver flot, det primære formål at fjerne ødelæggende elementer cyklen. Særligt salt fra vejen kan på længere sigt forårsage store skade og rust på både stel og bevægelige dele, men også sved, støv og grus kan have skadelige effekter og bør derfor løbende vaskes af.